Menu

Modalități de plată

PowerProteins simplifică cumpărăturile online și oferă clienților cele sigure modalități de plată, astfel încât să nu existe niciun fel de probleme referitoare la achitarea comenzilor. Așadar, clienții PowerProtein vor putea alege la Checkout una dintre cele 3 modalități de plată, respectiv ramburs, plata online securizată de Plăționline.ro și transferul bancar.

1. În sistemul RAMBURS, achiți contravaloarea comenzii în momentul livrării. Chitanța care atestă efectuarea plății o va elibera curierul odată ce ridici coletul.

2. În sistemul PLATA ÎN AVANS, se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei tale, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).
2.1. NU este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.
2.2. Procesarea datelor cardului se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.
2.3. Siguranța informațiilor este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului cu care ai ahitat comenzile, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile pe care ni le-ai furnizat sunt în sigurantă.
2.4. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.
2.5. Tranzacția va apărea pe extrasul de cont cu denumirea PROTEINE-SUPLIMENTE.RO.

3. În sistemul ORDIN DE PLATĂ, contravaloarea comenzii se achită în lei odată cu eliberarea facturii către client via e-mail sau la maximum 3 zile după emiterea acesteia în contul nostru deschis în lei la Banca Transilvania: RO14BTRLRONCRT0312879501.
3.1.  Îți vom trimite produsele comandate imediat ce banca va confirma tranzacția. Pentru accelerarea procesului, ne poți trimite copia după ordinul de plată (OP) prin e-mail la info@proteine-suplimente.ro.

0
X