BCAA de la BSN DNA de 200g

89,00lei 74,00lei

Sale New
 • 5g de BCAA – Leucină, Isoleucină & Valină
 • 2:1:1 ratio
 • Poate fi adăugat post-workout în shakeul tpu obișnuit sau în orice băutură preferată
 • Crează-ți shakeul personalizat cu suplimentele din seria BSN® DNA Series

Availilability: Stoc epuizat

Compare

Cum folosim corect aminoacizii cu lanț ramificat BSN DNA?

L-Leucina (2.5g), izoleucina (1.25g) și valina (1.25g) sunt grupate și cunoscute sub denumirile de aminoacizi cu lanț ramificat (BCAA). Aminoacizii BCAA sunt esențiali, ceea ce înseamnă că nu sunt produși în organism, ci trebuie asimilați din alimentație pentru obținerea unui echilibru optim.

Cum folosim corect BCAA-ul DNA?

 1. O cupă reprezintă valoarea unei porții de 5.7g pure BCAA. Recipientul conține ~35 porții. Se amesteca o cupă de BCAA DNA cu 200ml apă rece.
 2. PowerProtein recomandă amestecarea unei porții cu shakeul proteic ales de tine. De asemenea, poți amesteca BCAA-ul cu băutura ta preferată sau cu o rețetă de limonadă naturală.

*Produsul este fără aromă și nu conține ingrediente suplimentare față de aminoacizii BCAA regăsiți în fiecare porție.
**Conține emulsificator-lecitină din soia ca și alergen.

Informații suplimentare

Atenție!

 • Acest produs nu înlocuiește o alimentație echilibrată și sănătoasă, fiind ideală utilizarea acestuia între mese.
 • Nu depășiți doza zilnică recomandată de către producător!
 • Produsul este contraindicat persoanelor sub 18 ani, femeilor însărcinate, celor care intenționează să rămână însărcinate sau care alăptează.
 • Recomandăm consultarea medicului înainte de administrare, dacă nu cunoașteți starea sănătății dvs., dacă ați suferit vreo boală, dacă luați medicamente, dacă urmează să suferiți o intervenție chirurgicală.Reduceți sau întrerupeți imediat utilizarea dacă observați reacții adverse, cum ar fi disconfort gastrointestinal, palpitații, amețeli, insomnii, tremor, nervozitate, agitație, dureri de cap sau de inimă.
 • A se păstra într-un loc uscat, răcoros și ferit de lumina directă a soarelui.
 • A nu se lăsa la îndemâna sau vederea copiilor.

Notă: Fiecare producător de suplimente și alimente nutriționale își rezervă dreptul de a modifica ingredientele înscrise pe etichetele produselor, fără o atenționare prealabilă, din pricina dezvoltării continue a rețetelor. Noi, Power Protein, adaptăm sistematic informațiile publicate pe siteul proteine-supliment.ro, însă pot apărea mici discrepanțe ale valorilor. Așadar, atât datele de bază ale produselor, cât și pozele/imaginile postate pe website au doar caracter informativ și încercăm permanent întreținerea acestora în concordanță cu produsul palpabil. În concluzie, nu ne putem asuma răspunderea exclusivă pentru precizia informațiilor.

Pentru suport sau orice întrebări și nelămuriri, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului-tip, adresei de e-mail info@proteine-supliment.ro sau la numărul de telefon 0751.706.686.

Be the first to review “BCAA de la BSN DNA de 200g”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

There are no reviews yet.