L-Glutamină BSN DNA 309g

100,00lei 79,49lei

Sale New

L-glutamina se numără printre puținii aminoacizi ai corpului uman care conțin atomi de azot dubli. Din acest motiv, glutamina BSN DNA nu trebuie să lipsească în procesul de refacere post-workout, deoarece favorizeaza cicatrizarea rănilor și refacerea țesuturilor musculare, azotul fiind indispensabil organismului pentru regenerare.

Organismul asimilează de două ori mai eficient L-glutamina îm combinație cu Syntha-6 Edge. 

Availilability: In Stock

Compare

Cum folosim corect BSN Glutamine DNA?

  1. O porție (1 scoop) oferă 5g de L-glutamină 100% micronizata ultrafiltrată de cea mai înaltă calitate, susținând organismul în refacerea post-workout.
  2. Glutamina DNA nu are aroma și poate fi consumată impreuna cu shake-ul proteic preferat, imediat după finalizarea programului de antrenament. Se poate administra și separat cu 180-200ml apă rece. Fiind unflavored e posibil să nu te împaci cu aroma fără să amesteci glutamina în shakeul proteic, însă poți folosi lapte cu miere, suc natural de fructe, limonadă sau orice băutură îți place pentru o savoare plăcută.

Informații suplimentare

Atenție!

  • Acest produs nu înlocuiește o alimentație echilibrată și sănătoasă, fiind ideală utilizarea acestuia între mese.
  • Nu depășiți doza zilnică recomandată de către producător!
  • Produsul este contraindicat persoanelor sub 18 ani, femeilor însărcinate, celor care intenționează să rămână însărcinate sau care alăptează.
  • Recomandăm consultarea medicului înainte de administrare, dacă nu cunoașteți starea sănătății dvs., dacă ați suferit vreo boală, dacă luați medicamente, dacă urmează să suferiți o intervenție chirurgicală.Reduceți sau întrerupeți imediat utilizarea dacă observați reacții adverse, cum ar fi disconfort gastrointestinal, palpitații, amețeli, insomnii, tremor, nervozitate, agitație, dureri de cap sau de inimă.
  • A se păstra într-un loc uscat, răcoros și ferit de lumina directă a soarelui.
  • A nu se lăsa la îndemâna sau vederea copiilor.

Notă: Fiecare producător de suplimente și alimente nutriționale își rezervă dreptul de a modifica ingredientele înscrise pe etichetele produselor, fără o atenționare prealabilă, din pricina dezvoltării continue a rețetelor. Noi, Power Protein, adaptăm sistematic informațiile publicate pe siteul proteine-supliment.ro, însă pot apărea mici discrepanțe ale valorilor. Așadar, atât datele de bază ale produselor, cât și pozele/imaginile postate pe website au doar caracter informativ și încercăm permanent întreținerea acestora în concordanță cu produsul palpabil. În concluzie, nu ne putem asuma răspunderea exclusivă pentru precizia informațiilor.

Pentru suport sau orice întrebări și nelămuriri, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului-tip, adresei de e-mail info@proteine-supliment.ro sau la numărul de telefon 0751.706.686.

Be the first to review “L-Glutamină BSN DNA 309g”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

There are no reviews yet.

Produse Vândute Recent

BSN Syntha-6 de 2.27kg

BSN Syntha-6 de 2.27kg

215,00lei
Quick View
Sale New
BCAA de la BSN DNA de 200g
NEW! BSN Syntha-6 Edge de 1.8 kg

NEW! BSN Syntha-6 Edge de 1.8 kg

219,00lei
Quick View