BSN Nitrix 2.0 180 Tablete

180,00lei 159,90lei

Sale New
  • Oxid de concentrat nitric
  • 3 grame de citrulină
  • 3 grame of creatină
  • Supportă creşterea masei musculare şi  vascularitatea acesteia

Availilability: In Stock

Compare

Cum folosești corect tabletele BSN Nitrix 2.0?

Simplu! Porția este formată din 3 tablete. Se administreaza doza de 3 tablete cu aproximativ 60 minute înaintea antrenamentului, iar pentru efecte maxime poți continua cu 3 tablete imediat după finalizarea unui antrenament intens în sala de forță.
*Nu depăși doza de 6 tablete pe zi.

Nitrix 2.0

Compoziție nutriționalăper servire
Creatină1.5 g
L-Citrulină1.5 g
Extract de Păducel100 mg
Extract de Rodie100 mg
Extract de seminte din strugure50 mg
Extract de Ardei Cayenne25 mg
Niacină12 mg (75%)
Extract de piper negru5 mg
Resveratol

Informații suplimentare

Atenție!

  • Acest produs nu înlocuiește o alimentație echilibrată și sănătoasă, fiind ideală utilizarea acestuia între mese.
  • Nu depășiți doza zilnică recomandată de către producător!
  • Produsul este contraindicat persoanelor sub 18 ani, femeilor însărcinate, celor care intenționează să rămână însărcinate sau care alăptează.
  • Recomandăm consultarea medicului înainte de administrare, dacă nu cunoașteți starea sănătății dvs., dacă ați suferit vreo boală, dacă luați medicamente, dacă urmează să suferiți o intervenție chirurgicală.Reduceți sau întrerupeți imediat utilizarea dacă observați reacții adverse, cum ar fi disconfort gastrointestinal, palpitații, amețeli, insomnii, tremor, nervozitate, agitație, dureri de cap sau de inimă.
  • A se păstra într-un loc uscat, răcoros și ferit de lumina directă a soarelui.
  • A nu se lăsa la îndemâna sau vederea copiilor.

Notă: Fiecare producător de suplimente și alimente nutriționale își rezervă dreptul de a modifica ingredientele înscrise pe etichetele produselor, fără o atenționare prealabilă, din pricina dezvoltării continue a rețetelor. Noi, Power Protein, adaptăm sistematic informațiile publicate pe siteul proteine-supliment.ro, însă pot apărea mici discrepanțe ale valorilor. Așadar, atât datele de bază ale produselor, cât și pozele/imaginile postate pe website au doar caracter informativ și încercăm permanent întreținerea acestora în concordanță cu produsul palpabil. În concluzie, nu ne putem asuma răspunderea exclusivă pentru precizia informațiilor.

Pentru suport sau orice întrebări și nelămuriri, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului-tip, adresei de e-mail info@proteine-supliment.ro sau la numărul de telefon 0751.706.686.

Be the first to review “BSN Nitrix 2.0 180 Tablete”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

There are no reviews yet.