BSN Rebuild Edge de 450g

109,99lei

Sale New

BSN Rebuild Edge a fost conceput pentru accelerarea recuperării post-workout și diminuarea febrei musculare. Formula conține cele 3 ingrediente dovedite ca fiind necesare după un antrenament intens, respectiv:

  • 5g de creatină
  • 5g de glutamină
  • 4g de BCAA

Shakeul te ajută mult în recuperarea după antrenamentele dificile pentru a menține intensitatea până la sfârșitul săptămânii. Dacă mergi de cel puțin 4 ori săptămânal la sală, categoric vei fi simți diferența în numărul seriilor de exerciții!

Availilability: In Stock

Golește
Compare

Cum folosim corect BSN R3build Edge?

1. O cupă (1 scoop) reprezintă valoarea unei porții de 18g. Se recomandă amestecarea unei porții cu 150ml de apă rece într-un shaker sau blender.
2. În zilele de antrenament, se recomandă administrarea imediat după finalizarea programului în sala de forță. Doza maximă pentru consumul zilnic este de o porție.

R3build Edge 

Valori nutriționale

Aromă de căpșuni
Porții per recipient: ~25
O porție conține: 18gDin care%DZ
Calorii47kcal
Energie196kj
L-glutamină5g
BCAAs4g
L-leucină2g
L-izoleucină1g
L-valină1g
Creatină monohidrată3,4g
Creatină3g
Lactoferină50mg
Panax Ginseng25mg
**Valorile zilnice sunt calculate pentru o dietă de 2.000kcal.
Alte ingrediente: Acid citric, acid malic, arome naturale și artificiale, agenți antiaglomeranți (dioxid de siliciu, silicat de calciu), regulator de aciditate (bicarbonat de sodiu), agent de îngroșare (gumă de guar), îndulcitori (sucraloză, acesulfam de K), lactoferină (Biofferin 2000-lapte), colorant roșu din sfeclă roșie.
Alergeni: Produsul a fost fabricat într-o unitate ce procesează substanțe cu potențial alergen, precum lapte, nuci, alune, ouă, gluten.

 

Aroma

Căpșuni, Punch de fructe

Informații suplimentare

Atenție!

  • Acest produs nu înlocuiește o alimentație echilibrată și sănătoasă, fiind ideală utilizarea acestuia între mese.
  • Nu depășiți doza zilnică recomandată de către producător!
  • Produsul este contraindicat persoanelor sub 18 ani, femeilor însărcinate, celor care intenționează să rămână însărcinate sau care alăptează.
  • Recomandăm consultarea medicului înainte de administrare, dacă nu cunoașteți starea sănătății dvs., dacă ați suferit vreo boală, dacă luați medicamente, dacă urmează să suferiți o intervenție chirurgicală.Reduceți sau întrerupeți imediat utilizarea dacă observați reacții adverse, cum ar fi disconfort gastrointestinal, palpitații, amețeli, insomnii, tremor, nervozitate, agitație, dureri de cap sau de inimă.
  • A se păstra într-un loc uscat, răcoros și ferit de lumina directă a soarelui.
  • A nu se lăsa la îndemâna sau vederea copiilor.

Notă: Fiecare producător de suplimente și alimente nutriționale își rezervă dreptul de a modifica ingredientele înscrise pe etichetele produselor, fără o atenționare prealabilă, din pricina dezvoltării continue a rețetelor. Noi, Power Protein, adaptăm sistematic informațiile publicate pe siteul proteine-supliment.ro, însă pot apărea mici discrepanțe ale valorilor. Așadar, atât datele de bază ale produselor, cât și pozele/imaginile postate pe website au doar caracter informativ și încercăm permanent întreținerea acestora în concordanță cu produsul palpabil. În concluzie, nu ne putem asuma răspunderea exclusivă pentru precizia informațiilor.

Pentru suport sau orice întrebări și nelămuriri, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului-tip, adresei de e-mail info@proteine-supliment.ro sau la numărul de telefon 0751.706.686.

Be the first to review “BSN Rebuild Edge de 450g”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

There are no reviews yet.