BSN Syntha-6 de 2.27kg

215,00lei

BSN Syntha-6 facilitează sinteza proteinelor musculare și sprijinul pentru recuperare. Mixul proteic complex conține peptide de glutamină și trigliceride cu lanț mediu (MCT).

De aceea pentru cele mai bune rezultate se recomandă utilizarea simultană cu L-Glutamină DNA și comprimante BCAA Pro by Universal

  • 22g proteine pe portie
  • 5g fibre pe porție
  • 10g aminoacizi esențiali și neesențiali pe porție

Availilability: In Stock

Golește
Compare

Cum folosim corect BSN Syntha-6?

1. O cupă (1 scoop) reprezintă valoarea unei porții de 47g. Se recomandă amestecarea unei porții cu 150-250ml de apă într-un shaker sau blender, iar pentru a obține textură mai densă puteți înlocui cu lapte degresat.
2. În zilele de antrenament, se recomandă administrarea BSN Syntha-6 după finalizarea programului în sala de forță.

 

 

SYNTHA-6

Valori nutriționale

Aromă de Căpșuni
Porții per recipient: ~48
O porție conține: ~47 gDin care%DZ
Calorii200 kcal
Calorii din grăsimi50 kcal
Proteine22g44%
Grăsimi6g9%
din care saturate2g10%
Carbohidrați15g5%
Fibre alimentare5g20%
Zaharuri3g
Colesterol60mg20%
Sodiu160mg7%
Potasiu220mg5%
Calciu90 mg9%
Fosfor90 mg9%
Magneziu4%
*Pot apărea mici variații ale valorilor nutriționale în funcție de aroma aleasă.
**Valorile zilnice sunt calculate pentru o dietă de 2.000kcal.
Concentrație per porție:
50,0% Proteine
34,1% Carbohidrați
13,6% Grăsimi
2,3% Altele
Alte ingrediente: Complex de proteine ultra-premium cu eliberare prelungită cumpusă din (concentrat de proteine din zer, proteine izolate din zer, cazeinat de calciu, cazeinat micelar, proteină izolată din lapte, albumină din ouă şi peptide din glutamină), polidextroză, pudră din floarea-soarelui (ulei de floarea-soarelui, pudră de sirop de porumb, cazeinat de sodiu, mono şi di-griceride, fosfat dipotasic, fosfat tricalcic, lecitină din soia şi tocoferoli), arome naturale şi artificiale, pudră MCT (complex mediu de trigliceride), lapte degresat uscat, fosfat disodic şi dioxid de siliciu), lecitină, gumă de celuloză, sare, colorant vegetal, sucraloză, acesulfam de potasiu, papaină şi bromelin.
Alergeni: Produsul conține substanțe cu potențial alergen, precum lapte, soia, ouă și gluten. Acest supliment a fost fabricat într-o unitate care procesează și produse conținând de nuci și alune.

 

Aroma

Căpșuni, Ciocolată, Vanilie

Informații suplimentare

Atenție!

  • Acest produs nu înlocuiește o alimentație echilibrată și sănătoasă, fiind ideală utilizarea acestuia între mese.
  • Nu depășiți doza zilnică recomandată de către producător!
  • Produsul este contraindicat persoanelor sub 18 ani, femeilor însărcinate, celor care intenționează să rămână însărcinate sau care alăptează.
  • Recomandăm consultarea medicului înainte de administrare, dacă nu cunoașteți starea sănătății dvs., dacă ați suferit vreo boală, dacă luați medicamente, dacă urmează să suferiți o intervenție chirurgicală.Reduceți sau întrerupeți imediat utilizarea dacă observați reacții adverse, cum ar fi disconfort gastrointestinal, palpitații, amețeli, insomnii, tremor, nervozitate, agitație, dureri de cap sau de inimă.
  • A se păstra într-un loc uscat, răcoros și ferit de lumina directă a soarelui.
  • A nu se lăsa la îndemâna sau vederea copiilor.

Notă: Fiecare producător de suplimente și alimente nutriționale își rezervă dreptul de a modifica ingredientele înscrise pe etichetele produselor, fără o atenționare prealabilă, din pricina dezvoltării continue a rețetelor. Noi, Power Protein, adaptăm sistematic informațiile publicate pe siteul proteine-supliment.ro, însă pot apărea mici discrepanțe ale valorilor. Așadar, atât datele de bază ale produselor, cât și pozele/imaginile postate pe website au doar caracter informativ și încercăm permanent întreținerea acestora în concordanță cu produsul palpabil. În concluzie, nu ne putem asuma răspunderea exclusivă pentru precizia informațiilor.

Pentru suport sau orice întrebări și nelămuriri, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului-tip, adresei de e-mail info@proteine-supliment.ro sau la numărul de telefon 0751.706.686.

Be the first to review “BSN Syntha-6 de 2.27kg”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

There are no reviews yet.

Produse Vândute Recent

Sale New
BSN True Mass 1200 de 4.73kg

BSN True Mass 1200 de 4.73kg

230,00lei
Quick View
Sale New
Universal BCAA Pro 100 capsule
Sale New
L-Glutamină BSN DNA 309g