Capsule testosteron Tribulus Terrestris by Universal- 100 Caps

89,00lei 80,00lei

Sale New

Acest supliment este creat special pentru bărbați pentru creșterea nivelului de testosteron în organism!

Tribulus terrestris L. se regăsește în mod nativ în Bulgaria și este populară datorită proprietăților sale de plantă peliculară și ameste interesant de fitochimicale benefice oricărui bărbat sau body builder

✅Ce sunt aceste fitochimicale? Cele mai multe fitochimicale au proprietăți antioxidante puternice, iar saponinele care se găsesc în tribulus sunt folosite de înalta clasă de heavy lifteri din Bulgaia

✅Studiile realizate în Europa au arătat că tribulus sporește semnificativ producția de testosteron și, implicint, forța și rezistența la efort intens

 

Availilability: In Stock

Produse Favorite
Compare

Extractul de 625mg Tribulus Terrestris crește nivelul de testosteron!

Universal Tribulus Pro este un supliment bogat în ingrediente precum saponinele, flavonoidele, alcaloidele, sterolii din plante, metaboliții și alte minerale benefice. Toate substanțele enumerațe sunt responsabile de efectele tribulusului, incluzând creșterea cu 30% a nivelului de testosteron.
Suplimentele cu tribulus sunt deseori administrate de sportivii și culturiștii care doresc să-și crească forța prin pomparea masei musculare.

 

 

Cum folosești corect Tribulus Pro?

  1. O porție este formată dintr-o singură capsulă Tribulus Pro.
  2. Ia 1-2 capsule pe zi, de preferat dimineața la micul dejun.

*Conține și Tribulus Terrestris Extract (Standardized For 40% Steroidal Saponins), zer din lapte, gelatină, stearat de magneziu, acid stearic. Acest supliment a fost fabricat într-o unitate care procesează alimente cu potențial alergen, precum lapte, soia, grâu, pește, cocos, nuci și alune.

Informații suplimentare

Atenție!

  • Acest produs nu înlocuiește o alimentație echilibrată și sănătoasă, fiind ideală utilizarea acestuia între mese.
  • Nu depășiți doza zilnică recomandată de către producător!
  • Produsul este contraindicat persoanelor sub 18 ani, femeilor însărcinate, celor care intenționează să rămână însărcinate sau care alăptează.
  • Recomandăm consultarea medicului înainte de administrare, dacă nu cunoașteți starea sănătății dvs., dacă ați suferit vreo boală, dacă luați medicamente, dacă urmează să suferiți o intervenție chirurgicală.Reduceți sau întrerupeți imediat utilizarea dacă observați reacții adverse, cum ar fi disconfort gastrointestinal, palpitații, amețeli, insomnii, tremor, nervozitate, agitație, dureri de cap sau de inimă.
  • A se păstra într-un loc uscat, răcoros și ferit de lumina directă a soarelui.
  • A nu se lăsa la îndemâna sau vederea copiilor.

Notă: Fiecare producător de suplimente și alimente nutriționale își rezervă dreptul de a modifica ingredientele înscrise pe etichetele produselor, fără o atenționare prealabilă, din pricina dezvoltării continue a rețetelor. Noi, Power Protein, adaptăm sistematic informațiile publicate pe siteul proteine-supliment.ro, însă pot apărea mici discrepanțe ale valorilor. Așadar, atât datele de bază ale produselor, cât și pozele/imaginile postate pe website au doar caracter informativ și încercăm permanent întreținerea acestora în concordanță cu produsul palpabil. În concluzie, nu ne putem asuma răspunderea exclusivă pentru precizia informațiilor.

Pentru suport sau orice întrebări și nelămuriri, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului-tip, adresei de e-mail info@proteine-supliment.ro sau la numărul de telefon 0751.706.686.

Be the first to review “Capsule testosteron Tribulus Terrestris by Universal- 100 Caps”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

There are no reviews yet.