COR-Performance Micronized Creatine de 300g

95,00lei 79,99lei

Sale New
 • Cellucor folosește creatină micronizată pentru absorbție rapidă
 • Crește rezistența și mărește forța în seriile de exerciții
 • Dezvoltă masa musculară slabă

Încearcă și PhD Diet Whey să dai o aromă faină creatinei:

Availilability: In Stock

Compare

Cum folosești corect creatina COR-micronized?

COR-Performance oferă 5g de creatină monohidrat “micronizat” per cupă. Acest tip de creatină se sparge în molecule mai mici, care ajută la îmbunătățirea procesului digestiv.

 1. O cupă (1 scoop) reprezintă valoarea unei porții de 5g creatină. Amestecă o cupă cu 350ml de apă rece împreună cu o pudră proteică bogată în carbohidrați (de exemplu Serious Mass by ON). Mai simplu, poți amesteca o cupă cu 150ml de apă rece, însă nu garantăm că-ți va plăce gustul (creatina are gust ușor amărui).
 2. Tip! Îți poți crea propriul shake dacă ai la îndemână un blender micuț. Amestecă cele 5g creatină cu 300ml de apă ori lapte rece și o banană tăiată felii. Bonus, o lingură de miere sau zahăr brun va da o aromă mai intensă gustului de banane.

NU consumați mai mult de 4 porții (4 cupe sau 20g de creatină) pe zi. Menționăm că 20g creatină folosesc culturiștii pentru antrenamentele de mare intensitate. Beți cel puțin 2l de apă zilnic dacă utilizați orice fel de creatină.

 

Informații suplimentare

Atenție!

 • Acest produs nu înlocuiește o alimentație echilibrată și sănătoasă, fiind ideală utilizarea acestuia între mese.
 • Nu depășiți doza zilnică recomandată de către producător!
 • Produsul este contraindicat persoanelor sub 18 ani, femeilor însărcinate, celor care intenționează să rămână însărcinate sau care alăptează.
 • Recomandăm consultarea medicului înainte de administrare, dacă nu cunoașteți starea sănătății dvs., dacă ați suferit vreo boală, dacă luați medicamente, dacă urmează să suferiți o intervenție chirurgicală.Reduceți sau întrerupeți imediat utilizarea dacă observați reacții adverse, cum ar fi disconfort gastrointestinal, palpitații, amețeli, insomnii, tremor, nervozitate, agitație, dureri de cap sau de inimă.
 • A se păstra într-un loc uscat, răcoros și ferit de lumina directă a soarelui.
 • A nu se lăsa la îndemâna sau vederea copiilor.

Notă: Fiecare producător de suplimente și alimente nutriționale își rezervă dreptul de a modifica ingredientele înscrise pe etichetele produselor, fără o atenționare prealabilă, din pricina dezvoltării continue a rețetelor. Noi, Power Protein, adaptăm sistematic informațiile publicate pe siteul proteine-supliment.ro, însă pot apărea mici discrepanțe ale valorilor. Așadar, atât datele de bază ale produselor, cât și pozele/imaginile postate pe website au doar caracter informativ și încercăm permanent întreținerea acestora în concordanță cu produsul palpabil. În concluzie, nu ne putem asuma răspunderea exclusivă pentru precizia informațiilor.

Pentru suport sau orice întrebări și nelămuriri, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului-tip, adresei de e-mail info@proteine-supliment.ro sau la numărul de telefon 0751.706.686.

Be the first to review “COR-Performance Micronized Creatine de 300g”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

There are no reviews yet.