Creatină BSN DNA 100% micronizată monohidrat de 216g

60,00lei 49,00lei

Sale New

✅ Stimulează forța în seriile de exerciții intense

✅100% creatină micronizată monohidrat de calitate superioară

✅ 3g de creatină pură într-o singură porție

✅ Fără arome – perfect pentru un mix cu shakeul tău proteic favorit

✅ Fără aditivi sau prafuri dubioase din suplimentele ieftine

Availilability: Stoc epuizat

Compare

Lasă mușchii să vorbească cu BSN DNA!

Creatina micronizată-monohidrat se numără printre cele mai populare suplimente nutriționale destinate culturiștilor și sportivilor de performanță din întreaga lume. De ce? Creatina hrănește țesuturile musculare și oferă boostul energetic de care ai nevoie în timpul antrenamentelor. Cele 3,6g creatină monohidrat micronizat din fiecare porție se sparg în molecule mai mici care ajută la îmbunătățirea digestiei.

PowerProteins garantează calitatea produselor BSN!

Creatina DNA a fost testată de noi și putem confirma creșterea semnificativă a anduranței și apariția unui efect vizibil de pompare a mușchilor datorat retenției de apă în țesuturi și creșterii nivelului de ATP.

Cum folosim corect creatina? 

  1. O cupă (1 scoop) reprezintă valoarea unei porții de 3,6g creatină. Amestecă o cupă cu 240ml de apă rece. Fiind fără aromă, îți recomandăm să amesteci creatina cu o pudră proteică bogată în carbohidrați, precum Dymatize Super Mass Gainer.
  2. Tip! Îți poți crea propriul shake dacă ai la îndemână un blender micuț. Amestecă cele 5g creatină cu 300ml de apă ori lapte rece și o banană tăiată felii. Bonus, o lingură de miere sau zahăr brun va da o aromă mai intensă gustului de banane.

★ Se recomandă administrarea unei singure porții pe zi! Nu consumați mai mult de 4 porții (4 cupe sau 20g de creatină) pe zi. Menționăm că 20g creatină folosesc culturiștii pentru antrenamentele de mare intensitate. Beți cel puțin 2l de apă zilnic dacă utilizați orice fel de creatină.

Informații suplimentare

Atenție!

  • Acest produs nu înlocuiește o alimentație echilibrată și sănătoasă, fiind ideală utilizarea acestuia între mese.
  • Nu depășiți doza zilnică recomandată de către producător!
  • Produsul este contraindicat persoanelor sub 18 ani, femeilor însărcinate, celor care intenționează să rămână însărcinate sau care alăptează.
  • Recomandăm consultarea medicului înainte de administrare, dacă nu cunoașteți starea sănătății dvs., dacă ați suferit vreo boală, dacă luați medicamente, dacă urmează să suferiți o intervenție chirurgicală.Reduceți sau întrerupeți imediat utilizarea dacă observați reacții adverse, cum ar fi disconfort gastrointestinal, palpitații, amețeli, insomnii, tremor, nervozitate, agitație, dureri de cap sau de inimă.
  • A se păstra într-un loc uscat, răcoros și ferit de lumina directă a soarelui.
  • A nu se lăsa la îndemâna sau vederea copiilor.

Notă: Fiecare producător de suplimente și alimente nutriționale își rezervă dreptul de a modifica ingredientele înscrise pe etichetele produselor, fără o atenționare prealabilă, din pricina dezvoltării continue a rețetelor. Noi, Power Protein, adaptăm sistematic informațiile publicate pe siteul proteine-supliment.ro, însă pot apărea mici discrepanțe ale valorilor. Așadar, atât datele de bază ale produselor, cât și pozele/imaginile postate pe website au doar caracter informativ și încercăm permanent întreținerea acestora în concordanță cu produsul palpabil. În concluzie, nu ne putem asuma răspunderea exclusivă pentru precizia informațiilor.

Pentru suport sau orice întrebări și nelămuriri, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului-tip, adresei de e-mail info@proteine-supliment.ro sau la numărul de telefon 0751.706.686.

Be the first to review “Creatină BSN DNA 100% micronizată monohidrat de 216g”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

There are no reviews yet.