Dymatize BCAA Powder 300 g

100,00lei 83,44lei

Sale New
 • O porție de BCAA îți oferă L-Leucină, L-Isoleucină și L-Valină
 • Aminoacizii sunt livrați în formula clasică 2:1:1 pentru asimilare rapidă
 • Nu conține gluten. Nu conține lactoză.

Testat pentru atleți de către Informed Sport, împotriva substanțelor interzise

Availilability: In Stock

Compare

Cum folosim corect pudra de BCAA Dymatize?

După antrenamentele de fitness, metabolismul rămâne stimulat și dezvoltarea masei musculare prin asimilarea proteinelor este la eficacitate maximă. Aminoacizii ajută proteinele să refacă țesuturile musculare și acționează în permanență asupra procesului de recuperare post-workout.

 1. Se recomandă folosirea unei porții de BCAA oricând în timpul zilei: dimineața, după-masă sau după sală.
 2. O cupă reprezintă valoarea unei porții de 5.1g BCAA 2:1:1. Amestecă pudra cu apă rece sau orice băutură preferi în loc.
 3. Este un supliment fără arome artificiale și se poate amesteca împreună cu shakeul favorit și se duce perfect pe gât

O porție conține 2.5g de L-Leucină (50%), 1.25g L-Isoleucină (25%) și 1.25g L-Valine (25%). Conține lecitine ca emulsificatori.

*Produsul nu conține alergeni, însă fabricile GMP folosesc echipamente utilizate pentru ingrediente cu potențial alergen.

 

Informații suplimentare

Atenție!

 • Acest produs nu înlocuiește o alimentație echilibrată și sănătoasă, fiind ideală utilizarea acestuia între mese.
 • Nu depășiți doza zilnică recomandată de către producător!
 • Produsul este contraindicat persoanelor sub 18 ani, femeilor însărcinate, celor care intenționează să rămână însărcinate sau care alăptează.
 • Recomandăm consultarea medicului înainte de administrare, dacă nu cunoașteți starea sănătății dvs., dacă ați suferit vreo boală, dacă luați medicamente, dacă urmează să suferiți o intervenție chirurgicală.Reduceți sau întrerupeți imediat utilizarea dacă observați reacții adverse, cum ar fi disconfort gastrointestinal, palpitații, amețeli, insomnii, tremor, nervozitate, agitație, dureri de cap sau de inimă.
 • A se păstra într-un loc uscat, răcoros și ferit de lumina directă a soarelui.
 • A nu se lăsa la îndemâna sau vederea copiilor.

Notă: Fiecare producător de suplimente și alimente nutriționale își rezervă dreptul de a modifica ingredientele înscrise pe etichetele produselor, fără o atenționare prealabilă, din pricina dezvoltării continue a rețetelor. Noi, Power Protein, adaptăm sistematic informațiile publicate pe siteul proteine-supliment.ro, însă pot apărea mici discrepanțe ale valorilor. Așadar, atât datele de bază ale produselor, cât și pozele/imaginile postate pe website au doar caracter informativ și încercăm permanent întreținerea acestora în concordanță cu produsul palpabil. În concluzie, nu ne putem asuma răspunderea exclusivă pentru precizia informațiilor.

Pentru suport sau orice întrebări și nelămuriri, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului-tip, adresei de e-mail info@proteine-supliment.ro sau la numărul de telefon 0751.706.686.

Be the first to review “Dymatize BCAA Powder 300 g”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

There are no reviews yet.