Dymatize Creatine Creapure 500g

100,00lei 84,99lei

Sale New
 • 100% din Dymatize Creapure de calitate premium, produsă în Germania
 • Sprjină dezvoltarea și menținerea masei musculare
 • Îmbunătățeste performanțele fizice, rezistența si forta în antrenament
 • Ideală si pentru vegani – nu conține gluten sau lactoză

Încearcă și MusclePharm Combat XL Mass Gainer 

Availilability: In Stock

Compare

Cum folosești corect Creapure by Dymatize?

Creatina suplimentează performanțele mușchilor în timpul antrenamentelor intense, precum ridicatul greutăților, alergatul sau orice alt exercițiu aerobic. Formula folosește creatină pura de cea mai înalta calitate, fiind un eficient catalizator de energie musculară. Acest tip de creatină se sparge în molecule mai mici, care ajută la îmbunătățirea procesului digestiv.

 1. O cupă (1 scoop) reprezintă valoarea unei porții de 3,4g creatină. Amestecă pudra cu 350ml apă apă rece împreună cu o pudră proteică bogată în carbohidrați (de exemplu MusclePharm Combat XL Mass Gainer ).
 2. Mai simplu, poți amesteca o cupă cu 150ml de apă rece, însă nu garantăm că-ți va plăcea gustul (creatina are gust ușor amărui).
 3. Tip! Îți poți crea propriul shake dacă ai la îndemână un blender micuț. Amestecă cele 5g creatină cu 300ml de apă ori lapte rece împreună cu o banană tăiată felii, piersici și/sau fructe înghețate. Bonus, o lingură de miere sau zahăr brun va da o aromă mai intensă fructelor și vei savura un smoothie plin de vitamine și minerale.

NU consumați mai mult de 4 porții (4 cupe sau 20g de creatină) pe zi. Menționăm că 20g creatină folosesc culturiștii pentru antrenamentele de mare intensitate. Beți cel puțin 2l de apă zilnic dacă utilizați orice fel de creatină.

Informații suplimentare

Atenție!

 • Acest produs nu înlocuiește o alimentație echilibrată și sănătoasă, fiind ideală utilizarea acestuia între mese.
 • Nu depășiți doza zilnică recomandată de către producător!
 • Produsul este contraindicat persoanelor sub 18 ani, femeilor însărcinate, celor care intenționează să rămână însărcinate sau care alăptează.
 • Recomandăm consultarea medicului înainte de administrare, dacă nu cunoașteți starea sănătății dvs., dacă ați suferit vreo boală, dacă luați medicamente, dacă urmează să suferiți o intervenție chirurgicală.Reduceți sau întrerupeți imediat utilizarea dacă observați reacții adverse, cum ar fi disconfort gastrointestinal, palpitații, amețeli, insomnii, tremor, nervozitate, agitație, dureri de cap sau de inimă.
 • A se păstra într-un loc uscat, răcoros și ferit de lumina directă a soarelui.
 • A nu se lăsa la îndemâna sau vederea copiilor.

Notă: Fiecare producător de suplimente și alimente nutriționale își rezervă dreptul de a modifica ingredientele înscrise pe etichetele produselor, fără o atenționare prealabilă, din pricina dezvoltării continue a rețetelor. Noi, Power Protein, adaptăm sistematic informațiile publicate pe siteul proteine-supliment.ro, însă pot apărea mici discrepanțe ale valorilor. Așadar, atât datele de bază ale produselor, cât și pozele/imaginile postate pe website au doar caracter informativ și încercăm permanent întreținerea acestora în concordanță cu produsul palpabil. În concluzie, nu ne putem asuma răspunderea exclusivă pentru precizia informațiilor.

Pentru suport sau orice întrebări și nelămuriri, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului-tip, adresei de e-mail info@proteine-supliment.ro sau la numărul de telefon 0751.706.686.

Be the first to review “Dymatize Creatine Creapure 500g”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

There are no reviews yet.