Grenade .50 Calibre Pre-Workout

150,00lei 124,99lei

Sale New

Grenade .50 Calibre a fost descris ca un pre-workout devastator, cu impact puternic asupra capacităților fizice și nivelului de concentrare în timpul efortului. Pentru aceste motive, .50 Calibre a fost creat pentru a transforma fiecare antrenament într-unul exploziv și determinant. Grenade lucrează cu propriile formule de suplimente nutriționale  și conține peste 20 de ingrediente analizate și cercetate amănunțit în comparație cu alte produse pre-workout similare.

 • Energia, forța și anduranța intră glonț în tine!
 • Formula conține citrulină, creatină, aminoacizi și cafeină
 • Pentru efect maxim exploziv, se administrează cu 30 de minute înainte de antrenament

Availilability: In Stock

Compare

Grenade .50 Calibre chiar explodează?

Pre-Workout-ul Grenade .50 Calibre are efect de restart asupra organismului înainte de fiecare antrenament, fiind special conceput pentru exerciții dificile și anduranță crescută în sala de forță.

Beneficiciile sunt chiar în fața ta!
Formula creată de Grenade cu peste 20 de ingrediente atent alese are în compoziție niacină și acid folic care contribuie la reducerea oboselii. Consumul unei de minim 3g de creatină zilnică crește performanțele fizice în seriile de antrenamente cu intensitate ridicată.

Citrulina Malat este aminoacidul cu cel mai dovedit efect non-stimulant, iar nitrații de sfeclă roșie și flavanolii din cacao Theobroma) se numără printre diversitatea ingredientelor ultra eficiente care îmbunătățesc circulația sangvină și tonifică organismul. Totuși, niciun supliment pre-workout nu este complet fără ingrediente ca beta alanina și cafeina deoarece efectele benefice ale acestora se răsfrâng direct în oglinda performanțelor sportive. Suplimentar, au fost adăugați ciudații electroliți, pentru a face față nivelului de absorbție a energiei dat de acidul lactic. Evident, ceva BCAA pentru obținerea efectului anti-catabolic nu strică niciodată.

Cum folosim în siguranță grenada cu shrapnels de calibru’ .50?

 1. Doza de început este formată dintr-o singură porție. Astfel, amestecă jumatăte de cupă (11.6g) cu 150-250ml de apă rece și mixează tot într-un shaker.
 2. Folosește .50 Calibre cu30-40 minute înainte de antrenament. Raportul pentru atingerea potențialului maxim se diferențiază pe categorii: pentru cei care au folosit deja produse similare pre-workout și doresc rezultate eficiente, se recomandă mixarea unei cupe (23.2g) cu 300-500ml de apă rece.

Atenție! Consumați cel puțin 8 pahare de apă pe zi. Nu luați mai mult de o cupă pe zi și nu beți shakeul pe stomacul gol deoarece complexul de aminoacizi și vitamine pre-workout pot crea aciditate gastrică.

.50 Calibre

Valori nutriționale

Aromă de Ciocolată
Porții per recipient: 20
O porție conține: ~11.6gPer 11.6gPer 100gDZR%
Energie/ Calorii105kj/25kcal905kj/216kcal
Grăsimi0.3g2.6g
din care grăsimi saturate0.2g1.8g
Carbohidrați2.5g21.6g
din care zaharuri0.7g6g
din care polioli1.5g13g
Fibre0g<0.5g
Proteine2.75g23.7g
Sodiu60mg521mg
Niacină (Acid Nicotinic)20mg172mg125%
Acid Folic150mcg1.3mg  75%
Grenade® Power Delivery System (5.370mg)Per 11.6g
Creatină Monohidrat (N-amidinosarcozină)1.520mg
Beta Alanină1.500mg
Citrulină Malat1.500mg
Arginină500mg
Taurină250mg
Ginseng American100mg
NutriPump Formula (1.850mg):
Glicerol1.500mg
Extract de sfeclă roșie250mg
Glucuronolactone100mg
AdrenoPump Oxygen Delivery Formula: (1.330mg)
Cacao din semințe de Theobroma (bogate în flavanoli)800mg
Cafeină275mg
Ceai verde125mg
L-Tirozină80mg
Pudră de protocală amară50mg
Fomulă Tampon pentru Acidul Lactic (500mg)
Bicarbonat de Potasiu300mg
Bicarbonat de Sodiu200mg
2:1:1 BCAA Muscle Defence System (400mg):
Amestec de BCAA (L-Leucină, L-Valină, L-Izoleucină [raport 2:1:1])400mg
*Pot apărea mici variații ale valorilor nutriționale și ingredientelor în funcție de aroma aleasă.
Alte ingrediente:Creatină Monohidrat, Beta Alanină, Citrulină Malat, Glicerol, Acid (Acid Citric), Cacao din semințe de Theobroma, Arginină, Amestec de BCAA (L-Leucină, L-Valină, L-Izoleucină), Bicarbonat de Potasiu, Arome, Cafeină, Taurină, Extract de Sfeclă Roșie, Bicarbonat de Sodiu, Extract de Ceai Verde, Colorant: Roșu de Sfeclă, Glucuronolactone, Ginseng American, L-Tirozină, Îndulcitor (Sucraloză), Pudră de protocală amară, Niacină (Acid Nicotonic), Acid Folic.
Alergeni: Acest supliment a fost fabricat într-o unitate care procesează și produse cu potențial alergen, precum lapte, soia, ouă și gluten, nuci și alune.

 

Informații suplimentare

Atenție!

 • Acest produs nu înlocuiește o alimentație echilibrată și sănătoasă, fiind ideală utilizarea acestuia între mese.
 • Nu depășiți doza zilnică recomandată de către producător!
 • Produsul este contraindicat persoanelor sub 18 ani, femeilor însărcinate, celor care intenționează să rămână însărcinate sau care alăptează.
 • Recomandăm consultarea medicului înainte de administrare, dacă nu cunoașteți starea sănătății dvs., dacă ați suferit vreo boală, dacă luați medicamente, dacă urmează să suferiți o intervenție chirurgicală.Reduceți sau întrerupeți imediat utilizarea dacă observați reacții adverse, cum ar fi disconfort gastrointestinal, palpitații, amețeli, insomnii, tremor, nervozitate, agitație, dureri de cap sau de inimă.
 • A se păstra într-un loc uscat, răcoros și ferit de lumina directă a soarelui.
 • A nu se lăsa la îndemâna sau vederea copiilor.

Notă: Fiecare producător de suplimente și alimente nutriționale își rezervă dreptul de a modifica ingredientele înscrise pe etichetele produselor, fără o atenționare prealabilă, din pricina dezvoltării continue a rețetelor. Noi, Power Protein, adaptăm sistematic informațiile publicate pe siteul proteine-supliment.ro, însă pot apărea mici discrepanțe ale valorilor. Așadar, atât datele de bază ale produselor, cât și pozele/imaginile postate pe website au doar caracter informativ și încercăm permanent întreținerea acestora în concordanță cu produsul palpabil. În concluzie, nu ne putem asuma răspunderea exclusivă pentru precizia informațiilor.

Pentru suport sau orice întrebări și nelămuriri, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului-tip, adresei de e-mail info@proteine-supliment.ro sau la numărul de telefon 0751.706.686.

Be the first to review “Grenade .50 Calibre Pre-Workout”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

There are no reviews yet.