Aminoacizi Grenade BCAA 8:1:1- 150 caps

150,00lei 119,99lei

Sale New
 • Capsule de aminoacizi cu catenă ramificată (L-Leucină, L-Izoleucină și L-Valină)
 • Accelerează sinteza proteinelor în țesuturi atât înainte, cât și după exercițiile fizice pentru a susține recuperarea
 • BCAA-ul se prezintă într-un raport special formulat 8:1:1
 • 150 de capsule per recipient (30 de porții a câte 5 capsule)

Availilability: In Stock

Compare

Ce înseamnă BCAA 8:1:1?

Grenade BCAA vine la pachet cu formula rației de 8:1:1, rar întâlnită în gama suplimentelor de tip aminoacid. Pe lângă conținutul clasic BCAA, Grenade are o compoziție suplimentară de Leucină adăugată pentru îmbunătățirea rației de putere la 8:1:1. Leucina este recunoscută drept principalul aminoacid cu catenă ramificată, fiind demonstrată eficiența acesteia de activare a căii mTOR (Mechanistic Target of Rapamycin – proces chimic ce are loc la nivelul celulelor) prin care se instalează startul de sinteză a proteinelor.

Majoritatea suplimentelor oferite de PowerProtein ce conțin aminoacizi cu catenă ramificată au rația standard de 2:1:1 BCAA. Grenade are o rație neobișnuită pentru a incorpora o cantitate mare de leucină deodată. Acest aminoacid este probabil cel mai important pentru culturiștii și atleții care își bazează antrenamentul pe forță și intensitate cardio. Nu există niciun alt aminoacid BCAA în formă de bază (fără a fi combinat) care să prezinte aceste proprietăți.

 

 

Cum folosim corect BCAA 8:1:1?

 1. În zilele de antrenament consumați o porție formată din 5 capsule (cu multă apă în timpul zilei).
 2. Se administrează cu 30 de minute înaintea începerii programului de antrenament. Pentru rezultate maxime, o porție suplimentară poate fi consumată după finalizarea programului în sala de forță.
 3. În zilele de pauză luați doar o porție de 5 capsule cu apă dimineața la micul-dejun.

*Nu consumați mai mult 2 porții (10 capsule) pe zi.

Ingrediente: Aminoacizi: L-Leucină (2400mg/5g), L-Izoleucină (300mg/5g), L-Valină (300mg/5g); Agent de îngroșare (Stearat de Magneziu), Capsule de Gelatină (Gelatină, Colorant: Dioxid de Titan). *Nu conține gluten, cereale, organisme modificate genetic.

 

Informații suplimentare

Atenție!

 • Acest produs nu înlocuiește o alimentație echilibrată și sănătoasă, fiind ideală utilizarea acestuia între mese.
 • Nu depășiți doza zilnică recomandată de către producător!
 • Produsul este contraindicat persoanelor sub 18 ani, femeilor însărcinate, celor care intenționează să rămână însărcinate sau care alăptează.
 • Recomandăm consultarea medicului înainte de administrare, dacă nu cunoașteți starea sănătății dvs., dacă ați suferit vreo boală, dacă luați medicamente, dacă urmează să suferiți o intervenție chirurgicală.Reduceți sau întrerupeți imediat utilizarea dacă observați reacții adverse, cum ar fi disconfort gastrointestinal, palpitații, amețeli, insomnii, tremor, nervozitate, agitație, dureri de cap sau de inimă.
 • A se păstra într-un loc uscat, răcoros și ferit de lumina directă a soarelui.
 • A nu se lăsa la îndemâna sau vederea copiilor.

Notă: Fiecare producător de suplimente și alimente nutriționale își rezervă dreptul de a modifica ingredientele înscrise pe etichetele produselor, fără o atenționare prealabilă, din pricina dezvoltării continue a rețetelor. Noi, Power Protein, adaptăm sistematic informațiile publicate pe siteul proteine-supliment.ro, însă pot apărea mici discrepanțe ale valorilor. Așadar, atât datele de bază ale produselor, cât și pozele/imaginile postate pe website au doar caracter informativ și încercăm permanent întreținerea acestora în concordanță cu produsul palpabil. În concluzie, nu ne putem asuma răspunderea exclusivă pentru precizia informațiilor.

Pentru suport sau orice întrebări și nelămuriri, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului-tip, adresei de e-mail info@proteine-supliment.ro sau la numărul de telefon 0751.706.686.

Be the first to review “Aminoacizi Grenade BCAA 8:1:1- 150 caps”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

There are no reviews yet.