NEW! Hidrolizat Proteic Platinum by ON (1.6kg)

299,00lei

Sale New

HydroWhey de la Optimum Nutrition nu este o proteină obișnuită, fiind cea mai pură formă proteică existentă până-n prezent. Formula avansată conține doar părțile cele mai pure din zer, fiind procesată astfel încât să conțină mai puțin de 0.5g de grăsimi per porție și:

 • 30g proteine ultrapure, filtrate până la apogeul tehnologic
 • Macro și micronutrienți izolati din proteină din zer hidrolizat
 • Fiind lipsită de impurități, se amesteca foarte ușor chiar și cu o lingură, nefiind necesar shakerul sau blanderul decât pentru textură mai spumoasă (densă)
 • Este îmbunătățită cu aminoacizi-catenă ramificată micronizați

Availilability: In Stock

Golește
Compare

De ce Hidrolizatul ON este un shake deosebit?

Prin procesul de hidrolizare al proteinei, Optimum Nutrition a creat o formulă Platinum a clasicului shake proteic concetrat din zer. Hidrolizarea sparge proteinele mari în produse mai mici folosite ulterior de organism pentru susținerea în detaliu a masei musculare și dezvoltarea rapidă a țesuturilor deteriorate după antrenament. Rețeta nu este una simplă! HydroWhey este îmbunătățit cu revoluționarele peptide ACTITOR, enzime digestive și aminoacizi esențiali cu catenă ramificată micronizată (BCAA). Pudra Hydro este, totodată, ultra-pură (pe lângă ultra-filtrare) deoarece se realizează integral cu izolați proteici de proteine hidrolizate din zer.
Așadar, dacă ai înțeles în mare acest proces, vei observa că în valorile nutriționale nu vom regăsi grăsimi aproape deloc, iar colesterol doar 5mg, în timp ce lactoza lipsește pentru a nu interveni negativ în procesul digestiv.

Creată exclusiv cu izolați avansați de proteină din zer hidrolizată, un shake ne aduce 30 grame de proteină ultra-pură per servire. Cu aproape 9 grame de leucină, izoleucină și valină (BCAA), pudra conține și peptide ACTITOR pentru o plajă completă de nutrienți. Platinum Hydrowhey este proteina în cea mai pură formă la care a putut ajunge procesul tehnologic până astăzi. Rezultatul este un supliment ultra-pur și bogat în proteine pentru a susține creșterea musculară, întreținerea și tonifierea corpului.

Cum folosim corect HydroWhey?

Platinum Hydrowhey este INSTANȚIAT și fiecare servire se amestecă întotdeauna ușor și complet, fără cocoloașe sau textură făinoasă.

 1. Adaugă o cupă de Platinum Hydrowhey într-un shaker, pahar, sticlă sau chiar blender (pentru textură mai spumoasă) și amestecă pudra cu 200-350ml apă. Poți folosi lapte, suc natural de fructe sau orice băutură rece (în afară de bere).
 2. După ce ai amestecat maxim 30 secunde shakeul, este recomandată administrarea imediat după antrenament deoarece absorbția se face aproape instant în organism datorită procesului de hidrolizare.

 

HydroWhey

Valori nutriționale

Aromă de Ciocolată
Porții per recipient: ~40
O porție de:41g%DZR
Calorii137kcal
Grăsimi0.5g1%
Din care saturate0.2g1%
Carbohidrați2.2g1%
Din care zaharuri0.4g0%
Fibre0.6g
Proteine30g61%
Sare0.3g4%
Sodiu119mg
L-Leucină4.2g
L-Izoleucină0.3g
L-Valină3.1g
*Pot apărea mici variații ale valorilor nutriționale în funcție de aroma aleasă.
**Valorile zilnice sunt calculate pentru o dietă de 2.000kcal.
Alte ingrediente: Zer hidroizolat, proteine izolate ca Actitor® (86%), emulgator: lecitină de SOY), aminoacizi cu lanț ramificat (L-leucină, L-izoleucină, L-valină, emulgator: SOYA Lecitină) Pulbere de cacao redusă (2,1%), clorură de sodiu, îndulcitori (sucraloză, acesulfam K), ameliorator de aromă (clorură de potasiu).
Alergeni: Produsul conține substanțe cu potențial alergen, precum lapte și soia. Acest supliment a fost fabricat într-o unitate care procesează și produse conținând nuci, alune, ouă.

 

Aroma

Ciocolată

Informații suplimentare

Atenție!

 • Acest produs nu înlocuiește o alimentație echilibrată și sănătoasă, fiind ideală utilizarea acestuia între mese.
 • Nu depășiți doza zilnică recomandată de către producător!
 • Produsul este contraindicat persoanelor sub 18 ani, femeilor însărcinate, celor care intenționează să rămână însărcinate sau care alăptează.
 • Recomandăm consultarea medicului înainte de administrare, dacă nu cunoașteți starea sănătății dvs., dacă ați suferit vreo boală, dacă luați medicamente, dacă urmează să suferiți o intervenție chirurgicală.Reduceți sau întrerupeți imediat utilizarea dacă observați reacții adverse, cum ar fi disconfort gastrointestinal, palpitații, amețeli, insomnii, tremor, nervozitate, agitație, dureri de cap sau de inimă.
 • A se păstra într-un loc uscat, răcoros și ferit de lumina directă a soarelui.
 • A nu se lăsa la îndemâna sau vederea copiilor.

Notă: Fiecare producător de suplimente și alimente nutriționale își rezervă dreptul de a modifica ingredientele înscrise pe etichetele produselor, fără o atenționare prealabilă, din pricina dezvoltării continue a rețetelor. Noi, Power Protein, adaptăm sistematic informațiile publicate pe siteul proteine-supliment.ro, însă pot apărea mici discrepanțe ale valorilor. Așadar, atât datele de bază ale produselor, cât și pozele/imaginile postate pe website au doar caracter informativ și încercăm permanent întreținerea acestora în concordanță cu produsul palpabil. În concluzie, nu ne putem asuma răspunderea exclusivă pentru precizia informațiilor.

Pentru suport sau orice întrebări și nelămuriri, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului-tip, adresei de e-mail info@proteine-supliment.ro sau la numărul de telefon 0751.706.686.

Be the first to review “NEW! Hidrolizat Proteic Platinum by ON (1.6kg)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

There are no reviews yet.