L-Arginină Pre-Workout by RSP Nutrition- 100 caps

80,00lei 64,99lei

Sale New

De ce L-Arginina nu trebuie să lipsească din rutină?

✅Precursor puternic al producerii oxizilor de azot

✅Stimulează sinteza proteinelor musculare

✅Sprijină vasodilatația și pomparea musculară

✅Înlocuitor natural pentru sinteza creatinei

✅Ajută la accelerarea recuperării musculare

 

Availilability: In Stock

Compare

L-arginina este un aminoacid condiționat esențial!

Arginina RSP acționează în mare măsură ca producător de oxid nitric. În timpul antrenamentului, eliberarea de calciu forțează vasele de sânge să utilizeze enzimele pentru sinteza oxidului nitric. Oxidul de azot este obținut din L-arginina disponibilă în organism, furnizând un efect de relaxare musculară și vasodilatare sporită.

Astfel, rezultă efectul de pompare musculară ce ajută efectiv la depășirea efectului de platou la sală. Dacă te simți în impas cu antrenamentul și simți că exercițiile nu mai au efect asupra ta în ciuda efortului crescut, atunci acest supliment cheie te poate ajuta.

Instrucțiuni de utilizare corectă:

  1. Capsulele cu L-arginină de la RSP Nutrition au o concentrație de 750mg/capsulă, iar flaconul conține 100 de capsule. Spre deosebire de alte suplimente nutritive asemănătoare, o porție de RSP Arginine este formată dintr-o singură capsulă.
  2. Ia câte o capsulă de 2-4 ori pe zi, pe stomacul gol sau între mese. Ai grijă să consumi multe lichide (în special apă) în timpul utilizării suplimentului.
  3. Pentru rezultate maxime, utilizează capsulele ca parte obișnuită din antrenamentele tale. În zilele de pauză, 2 capsule pe zi sunt suficiente pentru menținerea nivelului de L-arginină în organism.

Informații suplimentare

Atenție!

  • Acest produs nu înlocuiește o alimentație echilibrată și sănătoasă, fiind ideală utilizarea acestuia între mese.
  • Nu depășiți doza zilnică recomandată de către producător!
  • Produsul este contraindicat persoanelor sub 18 ani, femeilor însărcinate, celor care intenționează să rămână însărcinate sau care alăptează.
  • Recomandăm consultarea medicului înainte de administrare, dacă nu cunoașteți starea sănătății dvs., dacă ați suferit vreo boală, dacă luați medicamente, dacă urmează să suferiți o intervenție chirurgicală.Reduceți sau întrerupeți imediat utilizarea dacă observați reacții adverse, cum ar fi disconfort gastrointestinal, palpitații, amețeli, insomnii, tremor, nervozitate, agitație, dureri de cap sau de inimă.
  • A se păstra într-un loc uscat, răcoros și ferit de lumina directă a soarelui.
  • A nu se lăsa la îndemâna sau vederea copiilor.

Notă: Fiecare producător de suplimente și alimente nutriționale își rezervă dreptul de a modifica ingredientele înscrise pe etichetele produselor, fără o atenționare prealabilă, din pricina dezvoltării continue a rețetelor. Noi, Power Protein, adaptăm sistematic informațiile publicate pe siteul proteine-supliment.ro, însă pot apărea mici discrepanțe ale valorilor. Așadar, atât datele de bază ale produselor, cât și pozele/imaginile postate pe website au doar caracter informativ și încercăm permanent întreținerea acestora în concordanță cu produsul palpabil. În concluzie, nu ne putem asuma răspunderea exclusivă pentru precizia informațiilor.

Pentru suport sau orice întrebări și nelămuriri, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului-tip, adresei de e-mail info@proteine-supliment.ro sau la numărul de telefon 0751.706.686.

Be the first to review “L-Arginină Pre-Workout by RSP Nutrition- 100 caps”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

There are no reviews yet.