Musclepharm Assault Sport Energy + Endurance 345g

109,00lei

Sale New

Spre deosebire de suplimentele ieftine de pre-workout, Assault Endurance:

✅Mărește anduranța musculară și forța

✅Eliberează energie în organism treptat și țintit spre mușchii solicitați

✅Ajută la menținerea masei musculară și încetinește febra musculară

✅Sporește concentrarea și echilibrează niveul de ATP în mușchi

✅Este TESTAT împotriva substanțelor interzise

Availilability: In Stock

Golește
Compare

De ce se numește Energy + Endurance Sport?

Assault Sport Series Energy + Endurance redefineste categoria de produse pentru antrenament prin sporirea accentului pe oferirea de rezistenta si performanta sporita pentru sportivi. Datorită creatina monohidrat, Assault Sport completează legarea fosfat, care se pierde în timpul antrenamentelor intense si reface ceea ce a fost adenozin trifosfat (ATP) pentru a reîncărca de energie și de a da combustibil muschii și vă permit să mențină puterea musculară și creșterea cheltuielilor globale de energie.

In plus, creatină monohidrat implica apa in exces in celulele musculare, astfel încât acestea sunt hidratata, hrănite și plin. Împreună cu creatina monohidrat există beta-alanină și betaina deshidratată. Beta-alanina este un tampon de acid lactic care se formează ca rezultat al unui exercițiu intens. Prin reducerea acesteia, corpul dumneavoastră poate depăși oboseala musculară și poate prelungi timpul de antrenament. Betaina anhidră poate susține sinteza proteinelor.

Cum folosim corect pudra pre-workout?

  1. O cupă reprezintă valoarea unei porții de 11.5g de pudră Assault.
  2. Se amestecă o porție întreagă cu 25-350ml de apă și se bea cu 20-30 de minute înaintea antrenamentului. Îți recomandăm să începi programul în sala de forță cu 5-10 minute de cardio la nivel mediu pentru a pune sângele în mișcare. Astfel, substanțele nutritive din pre-workout vor fi absorbite mai rapid în organism, pompând nivelul de energie.

 

MusclePharm Logo

Assault Pre-Workout

Valori nutriționale

Aromă de Coacăze
Porții per recipient: 30
O porție conține: 11.5g Din care%DZ
Calorii0      
Carbohidrați1 g<1%*
Zaharuri0 g      
Vitamina C (Ascorbic Acid)300 mg500%
Vitamina E (dl-Alpha Tocopheryl Acetat)40 IU133%
Vitamina B6 (Pyridoxine HCI)20 mg1,000%
Vitamina B12 (Methylcobalamin)50 mcg833%
Putere și Performanță
Creatină Monohidrat3 g
CarnoSyn® Beta-Alanină1.75 g
Betaină Anhydrous1.5 g
Combustibil pentru mușchi
Taurină1 g
L-Glicină1 g
Energie și Concentrare
Cafeină Anhydrous250 mg
Acetil-L-Carnitină250 mg
*Pot apărea mici variații ale valorilor nutriționale în funcție de aroma aleasă.
**Valorile zilnice sunt calculate pentru o dietă de 2.000kcal.
Alte ingrediente: acid citric, arome naturale și artificiale, silicat de calciu, dioxid de siliciu, acid malic, sucraloză, suc de fructe și legume pentru culoare, acesulfam K.
Alergeni: Acest supliment a fost fabricat într-o unitate care procesează alimente cu potențial alergen, precum lapte, soia, grâu, crustacee, pește, cocos, nuci și alune.
Aroma

Căpșuni, Coacăze, Măr verde, Pepene roșu, Punch de fructe

Informații suplimentare

Atenție!

  • Acest produs nu înlocuiește o alimentație echilibrată și sănătoasă, fiind ideală utilizarea acestuia între mese.
  • Nu depășiți doza zilnică recomandată de către producător!
  • Produsul este contraindicat persoanelor sub 18 ani, femeilor însărcinate, celor care intenționează să rămână însărcinate sau care alăptează.
  • Recomandăm consultarea medicului înainte de administrare, dacă nu cunoașteți starea sănătății dvs., dacă ați suferit vreo boală, dacă luați medicamente, dacă urmează să suferiți o intervenție chirurgicală.Reduceți sau întrerupeți imediat utilizarea dacă observați reacții adverse, cum ar fi disconfort gastrointestinal, palpitații, amețeli, insomnii, tremor, nervozitate, agitație, dureri de cap sau de inimă.
  • A se păstra într-un loc uscat, răcoros și ferit de lumina directă a soarelui.
  • A nu se lăsa la îndemâna sau vederea copiilor.

Notă: Fiecare producător de suplimente și alimente nutriționale își rezervă dreptul de a modifica ingredientele înscrise pe etichetele produselor, fără o atenționare prealabilă, din pricina dezvoltării continue a rețetelor. Noi, Power Protein, adaptăm sistematic informațiile publicate pe siteul proteine-supliment.ro, însă pot apărea mici discrepanțe ale valorilor. Așadar, atât datele de bază ale produselor, cât și pozele/imaginile postate pe website au doar caracter informativ și încercăm permanent întreținerea acestora în concordanță cu produsul palpabil. În concluzie, nu ne putem asuma răspunderea exclusivă pentru precizia informațiilor.

Pentru suport sau orice întrebări și nelămuriri, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului-tip, adresei de e-mail info@proteine-supliment.ro sau la numărul de telefon 0751.706.686.

Be the first to review “Musclepharm Assault Sport Energy + Endurance 345g”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

There are no reviews yet.