BCAA MusclePharm 3:1:2 Energy Sport- pudră de 270g

89,99lei

Sale New
  • Reduce semnificativ oboseala musculară specifică post-workout
  • Perfect de folosit oricând pre-intra-postworkout
  • Antrenează-te de 3 ori mai eficient, regenerează-te mai rapid
  • Construiește-ți noi țesuturi musculare și dezvoltă-ți masa
  • Stimulează anduranța în timpul exercițiilor fizice intense

Availilability: In Stock

Golește
Compare

De ce BCAA-ul MusclePharm 3:2:1?

BCAA 3:1:2 by MusclePharm conține aminoacizii esențiali dedicați creșterii în masă musculară și refacere a țesuturilor deteriorate în urma antrenamentelor repetate în sală.

Leucina are capacitatea de a stimula sinteza proteinelor și împiedică micșorarea masei musculare.
Izoleucina este un aminoacid glicogenic care produce glucoza necesară organismului pentru energie. Ca și leucina, izoleucina și valina stimulează sinteza proteică și construcția de noi fibre musculare, fiind un agent reparator pentru tesuturile musculare din organism.

MusclePharm Logo

Cum folosim corect BCAA-ul Energy Sport?

  1. O porție este formată din 7,16g de BCAA. Se administrează 2 doze de 1-3 ori pe zi, amestecate separat cu 300-350 ml de apă rece.
  2. Indicat este să consumați BCAA-ul între mese, cu 30-45 de minute înainte de antrenament, în timpul antrenamentului sau imediat după.

Fiecare porție conține clasicii aminoacizi, respectiv: 3g de L-leucină, 2g L-valină și 1g L-izoleucină. Aici intervine specificul Energy Sport și inovația suplimentului MusclePharm, deoarece pe lângă obișnuita combinație cu care am fost învățați în timpul antrenamentelor, formula ES adaugă: 100mg cafeină, extract de ceai verde, 50mg polifenol și 50mg de pudră din rădăcină Ginseng Panax.

Ingrediente adăugate: arome naturale și artificiale, acid malic, citrat de sodiu, acid citric, sucraloză ca îndulcitor, dioxid de siliciu, acid tartaric, suc de fructe și legume pentru colorare naturală.

 

Aroma

Pepene roșu

Be the first to review “BCAA MusclePharm 3:1:2 Energy Sport- pudră de 270g”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

There are no reviews yet.