Musclepharm CLA Core-180 capsule

150,00lei 124,99lei

Sale New

Ce este CLACore?

 • 1g de mix puternic CLA Core™
 • CLA de cea mai înaltă calitate, puritate și potență de acid linoleic
 • Formula cu doar 9kcal și 1g grăsime!
 • Acizi grași regăsiți în mod natural în carne și ulei de șofrănel
 • Ajută la reducerea grăsimii corporale și creșterea masei musculare

 

Availilability: In Stock

Compare

Am nevoie de CLA Core?

Dacă ai nevoie sau nu de suplimentarea dietei cu CLA, depinde integral de obiectivele pe care le urmărești la sală. CLA-ul ajută organismul la arderea mai rapidă a grăsimilor și definirea masei musculare.

CLA Core este suplimentul ideal deoarece conține un amestec unic de grăsimi mono-polisaturare și Omega-6 care își oferă un boost de energie în timp ce ajută la arderea grăsimilor. Produsul îți completează dieta pe care ai pornit pentru a scăpa rapid de kilogramele în plus și susține organismul în definirea mușchilor.

CLA Core este special datorită uleiului de măsline și avocado din compoziție care reglează nivelul de zahăr în sânge și este cunoscut ca agent antioxidant puternic. Totuși, avocado nu se regăsește des în astfel de suplimente, inovația fiind impulsul pe care îl oferă uleiul pentru a păstra nivelul colesterolului în proporții echilibrate.

 

MusclePharm Logo

 

Cum folosim corect CLA Core by MusclePharm?

 1. O porție este formată dintr-o singură capsulă gelatinoasă, iar flaconul conține 180 de capsule.
 2. Se administrează 1 capsulă dimineața la micul dejun și următoarele două la prânz și seara.
 3. Consumați capsulele cu CLA între mesele principale și beți multă apă în timpul zilei.

 

Informații suplimentare

Atenție!

 • Acest produs nu înlocuiește o alimentație echilibrată și sănătoasă, fiind ideală utilizarea acestuia între mese.
 • Nu depășiți doza zilnică recomandată de către producător!
 • Produsul este contraindicat persoanelor sub 18 ani, femeilor însărcinate, celor care intenționează să rămână însărcinate sau care alăptează.
 • Recomandăm consultarea medicului înainte de administrare, dacă nu cunoașteți starea sănătății dvs., dacă ați suferit vreo boală, dacă luați medicamente, dacă urmează să suferiți o intervenție chirurgicală.Reduceți sau întrerupeți imediat utilizarea dacă observați reacții adverse, cum ar fi disconfort gastrointestinal, palpitații, amețeli, insomnii, tremor, nervozitate, agitație, dureri de cap sau de inimă.
 • A se păstra într-un loc uscat, răcoros și ferit de lumina directă a soarelui.
 • A nu se lăsa la îndemâna sau vederea copiilor.

Notă: Fiecare producător de suplimente și alimente nutriționale își rezervă dreptul de a modifica ingredientele înscrise pe etichetele produselor, fără o atenționare prealabilă, din pricina dezvoltării continue a rețetelor. Noi, Power Protein, adaptăm sistematic informațiile publicate pe siteul proteine-supliment.ro, însă pot apărea mici discrepanțe ale valorilor. Așadar, atât datele de bază ale produselor, cât și pozele/imaginile postate pe website au doar caracter informativ și încercăm permanent întreținerea acestora în concordanță cu produsul palpabil. În concluzie, nu ne putem asuma răspunderea exclusivă pentru precizia informațiilor.

Pentru suport sau orice întrebări și nelămuriri, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului-tip, adresei de e-mail info@proteine-supliment.ro sau la numărul de telefon 0751.706.686.

Be the first to review “Musclepharm CLA Core-180 capsule”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

There are no reviews yet.