MusclePharm Essentials BCAA

79,99lei

Sale New
 • Reduce semnificativ oboseala musculară specifică post-workout
 • Perfect de folosit oricând pre-intra-postworkout
 • Antrenează-te de 3 ori mai eficient, regenerează-te mai rapid
 • Construiește-ți noi țesuturi musculare și dezvoltă-ți masa
 • Stimulează anduranța în timpul exercițiilor fizice intense

Availilability: In Stock

Golește
Compare

De ce BCAA-ul MusclePharm Essentials?

BCAA Essentials by MusclePharm conține aminoacizii esențiali dedicați creșterii în masă musculară și refacere a țesuturilor deteriorate în urma antrenamentelor repetate în sală. Fiecare porție conține 3g de L-leucină, 2g L-valină și 1g L-izoleucină.

Leucina are capacitatea de a stimula sinteza proteinelor și împiedică micșorarea masei musculare.
Izoleucina este un aminoacid glicogenic care produce glucoza necesară organismului pentru energie. Ca și leucina, izoleucina și valina stimulează sinteza proteică și construcția de noi fibre musculare, fiind un agent reparator pentru tesuturile musculare din organism.

MusclePharm Logo

Cum folosim corect BCAA-ul?

 1. O porție este formată din 2 cupe egale cu apx. 7,16g de BCAA. Se amestecă o porție de 7.16g într-un shaker sau blender cu apă rece sau împreună cu shakeul proteic favorit.
 2. Indicat este să consumați BCAA-ul între mese, cu 30-45 de minute înainte de antrenament, în timpul antrenamentului sau imediat după.

Ingrediente adăugate: arome artificiale, acid malic, sucraloză ca îndulcitor, lecitină din soia, pudră din suc de sfeclă.

*Acest supliment conține soia ca și produs potențial alergen. A fost fabricat într-o unitate care procesează alimente cu potențial alergen, precum lapte, ouă, boabe de soia, crustacee, pește, cocos, alune.

Aroma

Pepene roșu, Zmeură albastră

Informații suplimentare

Atenție!

 • Acest produs nu înlocuiește o alimentație echilibrată și sănătoasă, fiind ideală utilizarea acestuia între mese.
 • Nu depășiți doza zilnică recomandată de către producător!
 • Produsul este contraindicat persoanelor sub 18 ani, femeilor însărcinate, celor care intenționează să rămână însărcinate sau care alăptează.
 • Recomandăm consultarea medicului înainte de administrare, dacă nu cunoașteți starea sănătății dvs., dacă ați suferit vreo boală, dacă luați medicamente, dacă urmează să suferiți o intervenție chirurgicală.Reduceți sau întrerupeți imediat utilizarea dacă observați reacții adverse, cum ar fi disconfort gastrointestinal, palpitații, amețeli, insomnii, tremor, nervozitate, agitație, dureri de cap sau de inimă.
 • A se păstra într-un loc uscat, răcoros și ferit de lumina directă a soarelui.
 • A nu se lăsa la îndemâna sau vederea copiilor.

Notă: Fiecare producător de suplimente și alimente nutriționale își rezervă dreptul de a modifica ingredientele înscrise pe etichetele produselor, fără o atenționare prealabilă, din pricina dezvoltării continue a rețetelor. Noi, Power Protein, adaptăm sistematic informațiile publicate pe siteul proteine-supliment.ro, însă pot apărea mici discrepanțe ale valorilor. Așadar, atât datele de bază ale produselor, cât și pozele/imaginile postate pe website au doar caracter informativ și încercăm permanent întreținerea acestora în concordanță cu produsul palpabil. În concluzie, nu ne putem asuma răspunderea exclusivă pentru precizia informațiilor.

Pentru suport sau orice întrebări și nelămuriri, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului-tip, adresei de e-mail info@proteine-supliment.ro sau la numărul de telefon 0751.706.686.

Be the first to review “MusclePharm Essentials BCAA”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

There are no reviews yet.