Musclepharm Hardcore Gainz – 30 serv

124,00lei

Sale New

Acest supliment nu este un constructor muscular obișnuit post-workout:

 • Este conceput cu cea mai avansată și inovativă formulă de la MusclePharm, îmrepună cu ingrediente atent selecționate și amestecuri brevetate
 • Pre-workoutul îți oferă soluția ideală pentru antrenamente intense urmate de rezultate vizibile si recuperare rapidă
 • Dacă utilizezi deja unul dintre produsele MusclePharm, știi deja de unde vine denumirea Hardoce Gainz

Availilability: In Stock

Golește
Compare

Ce este MusclePharm Gainz?

Hardcore Gainz se numără printre cele mai puternice suplimente pre și post-workout datorită efectelor sale de accelerare a recuperării după exercițiile fizice intense. Oferă 6g de aminoacizi cu catenă ramificată BCAA într-o singură porție și un conținut suplimentar de L-Leucină pentru stimularea sintezei proteinelor în țesuturi. Totodată, mixul reduce și acumularea de acid lactic în mușchi, suplimentând cu extract de piper negru, glutamină și creatină pentru a maximiza absorția și procesarea nutrienților

Hardcore Gainz este un supliment de recuperare post-antrenament de la MusclePharm alcătuit din BCAA și alte ingrediente consumate de organism în timpul exercițiilor fizice.

 

MusclePharm Logo

 

Cum folosim corect Hardcore Gainz?

 1. O cupă reprezintă valoarea unei porții de 14.6g de Hardcore Gainz aminos. Flacon cuprinde 438g de pudră, echivalentul a 30 de porții.
 2. Se amestecă o porție întreagă cu 240-350 ml de apă rece ori cu băutura preferată. Nouă ne place să mixăm pudra cu suc natural ce citrice (portocale, grefe, lămâie)
 3. Se administrează o porție înainte de antrenament și încă una imediat după finalizarea programului în sală.

O porție de Hardcore Gainz te suplimentează cu:

✅ 6 grame de BCCA, alcătuiți din:

 • 4g L-leucină pentru ameliorarea oboselii musculare și sintetizarea proteinelor
 • 1g L-Izoleucină, aminoacid producător de glucoză
 • 1g L-Valină pentru asistarea cu sinteza proteinelor și dezvoltarea țesutului muscular, oferind simultan energie din glucoza produsă de izoleucină. Acționează și ca un impuls al creșterii normale și ca agent reparator pentru țesuturile din organism

✅2 grame de CarnoSyn® Beta-Alanină dovedită științific pentru echilibrarea acidului lactic și creșterea performanței prin rezistența musculară din timpul exercițiilor cu intensitate ridicată

✅3 grame de Glutamine care sprijină reducerea catabolismului și menține un cadru anabolic minimizând catabolismul masei musculare. Ajută totodată și la întărirea sistemului imunitar

5 miligrame de BioPerine® pentru a spori absorbția substanțelor nutritive

Alte ingrediente: 500 miligrame de Agmatine sulfat, 350 miligrame de cofeină, 100 micrograme de Huperzine A, arome naturale și artificiale, acid citric, sucraloză, pudră din suc de sfleclă roșie (colorant natural), dioxid de siliciu, acesulfam de K. 
Alergeni: Acest supliment a fost fabricat într-o unitate care procesează alimente cu potențial alergen, precum lapte, soia, grâu, crustacee, pește, cocos, nuci și alune.

Aroma

Punch de fructe, Zmeură

Informații suplimentare

Atenție!

 • Acest produs nu înlocuiește o alimentație echilibrată și sănătoasă, fiind ideală utilizarea acestuia între mese.
 • Nu depășiți doza zilnică recomandată de către producător!
 • Produsul este contraindicat persoanelor sub 18 ani, femeilor însărcinate, celor care intenționează să rămână însărcinate sau care alăptează.
 • Recomandăm consultarea medicului înainte de administrare, dacă nu cunoașteți starea sănătății dvs., dacă ați suferit vreo boală, dacă luați medicamente, dacă urmează să suferiți o intervenție chirurgicală.Reduceți sau întrerupeți imediat utilizarea dacă observați reacții adverse, cum ar fi disconfort gastrointestinal, palpitații, amețeli, insomnii, tremor, nervozitate, agitație, dureri de cap sau de inimă.
 • A se păstra într-un loc uscat, răcoros și ferit de lumina directă a soarelui.
 • A nu se lăsa la îndemâna sau vederea copiilor.

Notă: Fiecare producător de suplimente și alimente nutriționale își rezervă dreptul de a modifica ingredientele înscrise pe etichetele produselor, fără o atenționare prealabilă, din pricina dezvoltării continue a rețetelor. Noi, Power Protein, adaptăm sistematic informațiile publicate pe siteul proteine-supliment.ro, însă pot apărea mici discrepanțe ale valorilor. Așadar, atât datele de bază ale produselor, cât și pozele/imaginile postate pe website au doar caracter informativ și încercăm permanent întreținerea acestora în concordanță cu produsul palpabil. În concluzie, nu ne putem asuma răspunderea exclusivă pentru precizia informațiilor.

Pentru suport sau orice întrebări și nelămuriri, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului-tip, adresei de e-mail info@proteine-supliment.ro sau la numărul de telefon 0751.706.686.

Be the first to review “Musclepharm Hardcore Gainz – 30 serv”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

There are no reviews yet.