MuscleTech Proteine Izolate 100% Premium+

175,00lei

Sale New

》MuscleTech Isolate Premium+ a câștigat numeroase concursuri de gust, fiind catalogat printre cele mai pure izolate proteice existente pe piață!

  • Conține 32g proteină ultra-pură
  • 7.2 g BCAA, inclusiv leucină și 5.3g glutamină
  • Formulă scăzută în grasimi fără zahăr
  • Nu conține substante interzise!

Availilability: In Stock

Golește
Compare

Cum folosim izolatul proteic Premium+ corect ?

1. O cupă (1 scoop) reprezintă valoarea unei porții de 46g. Se recomandă amestecarea unei porții cu  200-250 ml de apă într-un shaker sau blender, iar pentru a obține textură mai densă puteți înlocui cu lapte degresat.
2. În zilele de antrenament, se recomandă administrarea izolatului proteic Premium+ după finalizarea programului în sala de forță.

Gold Whey Premium+

VALORI NUTRIȚIONALE

Aromă de Ciocolată
Porții per recipient: ~30 (1380g)
O porție conține: 46gper porție
%DZ
Calorii180kcal
Calorii din grăsimi25kcal
Proteine32g64%
Grăsimi3g5%
din care saturate1.5g8%
Colesterol85mg28%
Carbohidrați5g2%
Zaharuri2g
Sodiu210mg9%
Calciu140mg14%
Fier1mg6%
BCAA BLEND (as whey protein)7.2g
L-Leucină3.5g
L-Izoleucină1.9g
L-Valină1.8g
Glutamină și precursori5.3g
*Pot apărea mici variații ale valorilor nutriționale în funcție de aroma aleasă.
**Valorile zilnice sunt calculate pentru o dietă de 2.000kcal.
Alte ingrediente: Mix de peptide din zer și proteine izolate Premium (Peptide din zer, proteină izolată din zer 97%), proteine concentrate din zer, cacao (procesată cu Alkali), maltodextrină, sare, arome naturale, lecitină din soia, agenți de îngroșare (gumă din celuloxă, gumă de xanthan, caragenan), glicozide derivate din șteviol de înaltă puritate (extract de ștevie).
Alergeni: Prodsul conține ingrediente din lapte și soia. Acest supliment a fost fabricat într-o unitate care procesează și produse conținând lapte, ouă, boabe de soia, crustacee, grâu, ulei de pește de nuci și alune.
Aroma

Ciocolată

Informații suplimentare

Atenție!

  • Acest produs nu înlocuiește o alimentație echilibrată și sănătoasă, fiind ideală utilizarea acestuia între mese.
  • Nu depășiți doza zilnică recomandată de către producător!
  • Produsul este contraindicat persoanelor sub 18 ani, femeilor însărcinate, celor care intenționează să rămână însărcinate sau care alăptează.
  • Recomandăm consultarea medicului înainte de administrare, dacă nu cunoașteți starea sănătății dvs., dacă ați suferit vreo boală, dacă luați medicamente, dacă urmează să suferiți o intervenție chirurgicală.Reduceți sau întrerupeți imediat utilizarea dacă observați reacții adverse, cum ar fi disconfort gastrointestinal, palpitații, amețeli, insomnii, tremor, nervozitate, agitație, dureri de cap sau de inimă.
  • A se păstra într-un loc uscat, răcoros și ferit de lumina directă a soarelui.
  • A nu se lăsa la îndemâna sau vederea copiilor.

Notă: Fiecare producător de suplimente și alimente nutriționale își rezervă dreptul de a modifica ingredientele înscrise pe etichetele produselor, fără o atenționare prealabilă, din pricina dezvoltării continue a rețetelor. Noi, Power Protein, adaptăm sistematic informațiile publicate pe siteul proteine-supliment.ro, însă pot apărea mici discrepanțe ale valorilor. Așadar, atât datele de bază ale produselor, cât și pozele/imaginile postate pe website au doar caracter informativ și încercăm permanent întreținerea acestora în concordanță cu produsul palpabil. În concluzie, nu ne putem asuma răspunderea exclusivă pentru precizia informațiilor.

Pentru suport sau orice întrebări și nelămuriri, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului-tip, adresei de e-mail info@proteine-supliment.ro sau la numărul de telefon 0751.706.686.

Be the first to review “MuscleTech Proteine Izolate 100% Premium+”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

There are no reviews yet.