L-Carnitine Mutant Core Series- 120 caps

85,00lei

New

✅ Mutant Carnitine conține 2,250 mg pe doză în formă stabilizată de L-carnitină + agentul de metabolizare brevetat BioPerine®

 • L-Carnitina potențează oxidul nitric, virilitatea masculină și recuperarea post-workout
 • Carnitina se folosește pentru a ajuta transportul grăsimilor
 • Echilibrează substanțele nutritive din organism

Availilability: In Stock

Compare

De ce carnitina de la Mutant?

L-Carnitina joacă un rol esențial în arderea grăsimilor și producerea energiei. O porție de o capsulă conține 750mg  L-carnitină tartrat și 1mg BioPerine® Black Pepper Extract (Piper nigrum/fructe/98% Piperine). Aceste substanțe srijină organismul realizând conversia grăsimilor în energie.

Procesul pe care îl declanșează carnitina în organism conduce la scăderea din greutate și îmbunătățirea performanțelor sportive. Totodată, L-Carnitina nu este un stimulent și poate fi administrată alaturi de shakeul tpu favorit sau orice alte suplimente pentru slăbit.

Cum folosim corect capsulele de carnitină?

 1. O porție este formată dintr-o singură capsulă Mutant de carnitină, iar flaconul conține 120 capsule.
 2. Se administreaza 1 capsulă de 3 ori pe zi, între mese.
 3. În zilele fără efort și exerciții fizice, se administrează doar 2 capsule lichide între două mese principale.

*Alte ingrediente: capsule compuse din celuloză, stearat de magneziu, dioxid de siliciu, celuloză microcristalină.

 

Informații suplimentare

Atenție!

 • Acest produs nu înlocuiește o alimentație echilibrată și sănătoasă, fiind ideală utilizarea acestuia între mese.
 • Nu depășiți doza zilnică recomandată de către producător!
 • Produsul este contraindicat persoanelor sub 18 ani, femeilor însărcinate, celor care intenționează să rămână însărcinate sau care alăptează.
 • Recomandăm consultarea medicului înainte de administrare, dacă nu cunoașteți starea sănătății dvs., dacă ați suferit vreo boală, dacă luați medicamente, dacă urmează să suferiți o intervenție chirurgicală.Reduceți sau întrerupeți imediat utilizarea dacă observați reacții adverse, cum ar fi disconfort gastrointestinal, palpitații, amețeli, insomnii, tremor, nervozitate, agitație, dureri de cap sau de inimă.
 • A se păstra într-un loc uscat, răcoros și ferit de lumina directă a soarelui.
 • A nu se lăsa la îndemâna sau vederea copiilor.

Notă: Fiecare producător de suplimente și alimente nutriționale își rezervă dreptul de a modifica ingredientele înscrise pe etichetele produselor, fără o atenționare prealabilă, din pricina dezvoltării continue a rețetelor. Noi, Power Protein, adaptăm sistematic informațiile publicate pe siteul proteine-supliment.ro, însă pot apărea mici discrepanțe ale valorilor. Așadar, atât datele de bază ale produselor, cât și pozele/imaginile postate pe website au doar caracter informativ și încercăm permanent întreținerea acestora în concordanță cu produsul palpabil. În concluzie, nu ne putem asuma răspunderea exclusivă pentru precizia informațiilor.

Pentru suport sau orice întrebări și nelămuriri, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului-tip, adresei de e-mail info@proteine-supliment.ro sau la numărul de telefon 0751.706.686.

Be the first to review “L-Carnitine Mutant Core Series- 120 caps”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

There are no reviews yet.