Nutrex Lipo 6 – 120 caps

125,00lei

New

✅Ajută metabolizarea grăsimilor prin arderea depozitelor nefolosite

✅Convertește grăsimea în energie în mod alert

✅Îmbunătățește performanțele fizice prin creșterea anduranței

✅Crește energia datorită stimulanților din formula Lipo-6

✅Oferă un boost puternic antrenamentului tău pentru reducerea grăsimii corporale

Availilability: In Stock

Compare

Nutrex Lipo–6 a fost lansat în 2005 ca primul arzător de grăsime sub formă de capsule lichide.

De-a lungul timpului, Nutrex Lipo a fost dovedit un supliment extrem de eficient pentru a scăpa rapid de kilogramele în plus. Funcționează foarte bine atât pentru bărbați, cât și pentru femeile pasionate de fitness. Lipo-6 este compus din ingrediente farmaceutice care permit declanșarea unui efect pronunțat de ardere a grăsimilor. Mai mult, acest produs utilizează doar capsule vegetale naturale lipsite de orice produse de origine animală!

Cum folosim corect Nutrex Lipo-6?

 1. Începeți dieta Nutrex Lipo-6 cu 2 capsule în primele două zile în felul următor: o capsulă dimineața la micul dejun și cealaltă după-amiază între mesele principale. A se lua cu cel puțin 30 minute înainte de masă.
 2. Creșteți doza cu 1 capsulă după 2 zile până creșteți toleranța la 3 capsule pe zi. Din acest moment, poți lua 3 capsule: 2 dimineața și 1 după-amiaza.
 3. Nu depași limita de 3 capsule pe zi și nu consuma cu mai puțin de 6 ore înaintea orei de somn.
 4. Pentru rezultate maxime, nu consumați capsulele alături de mese. Bea multă apă când iei capsulele și 2 litri pe parcursul zilei.
 5. Este recomandat ca Lipo-6 să fie utilizat în etape. Ciclul recomandat este de 8 săptămâni consecutive altături de 1 săptămână pauză.

 

Lipo-6

Valori nutriționale

Fără arome speciale
Porții per recipient: 100 caps
O porție conține: 1/2 capsDin care%DZ
Ultra Concentrated Fat Destroying Complex294.5mg*
Caffeine Anhydrous  *
Theobromine Anhydrous  *
Advantra Z® Citrus Aurantium (50% p-Synephrine)  *
Yohimbine Hcl  *
Rauwolscine  *
*Pot apărea mici variații ale valorilor nutriționale în funcție de aroma aleasă.
**Valorile zilnice sunt calculate pentru o dietă de 2.000kcal.
***Acest supliment nu are în compoziție ingrediente de origine animale deoarece capsuelel sunt 100% vegetale naturale
† Advantra Z® este marcă înregistrată a Nutratech.
Alte ingrediente: Glycerin, Vegetable Cellulose, Purified Water, Polysorbate 80, Hypromellose Q.S.P, FD&C Blue 1, FD&C Red 40, FD&C Yellow 6.
Alergeni: This product was produced in a facility that may also process ingredients containing milk, eggs, fish, shellfish, tree nuts, peanuts, wheat, and soybeans.

Informații suplimentare

Atenție!

 • Acest produs nu înlocuiește o alimentație echilibrată și sănătoasă, fiind ideală utilizarea acestuia între mese.
 • Nu depășiți doza zilnică recomandată de către producător!
 • Produsul este contraindicat persoanelor sub 18 ani, femeilor însărcinate, celor care intenționează să rămână însărcinate sau care alăptează.
 • Recomandăm consultarea medicului înainte de administrare, dacă nu cunoașteți starea sănătății dvs., dacă ați suferit vreo boală, dacă luați medicamente, dacă urmează să suferiți o intervenție chirurgicală.Reduceți sau întrerupeți imediat utilizarea dacă observați reacții adverse, cum ar fi disconfort gastrointestinal, palpitații, amețeli, insomnii, tremor, nervozitate, agitație, dureri de cap sau de inimă.
 • A se păstra într-un loc uscat, răcoros și ferit de lumina directă a soarelui.
 • A nu se lăsa la îndemâna sau vederea copiilor.

Notă: Fiecare producător de suplimente și alimente nutriționale își rezervă dreptul de a modifica ingredientele înscrise pe etichetele produselor, fără o atenționare prealabilă, din pricina dezvoltării continue a rețetelor. Noi, Power Protein, adaptăm sistematic informațiile publicate pe siteul proteine-supliment.ro, însă pot apărea mici discrepanțe ale valorilor. Așadar, atât datele de bază ale produselor, cât și pozele/imaginile postate pe website au doar caracter informativ și încercăm permanent întreținerea acestora în concordanță cu produsul palpabil. În concluzie, nu ne putem asuma răspunderea exclusivă pentru precizia informațiilor.

Pentru suport sau orice întrebări și nelămuriri, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului-tip, adresei de e-mail info@proteine-supliment.ro sau la numărul de telefon 0751.706.686.

Be the first to review “Nutrex Lipo 6 – 120 caps”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

There are no reviews yet.