Nutrex Lipo 6 BLACK Hers – 120 caps

145,00lei

New

✅ Calitățile principale ale Nutrex Lipo-6 Black Hers:

 • Formula concepută special pentru femei pentru sprijinirea procesului de scădere în greutate
 • Ajută la îmbunătățirea metabolismului și descompunerea depozitelor de grăsime
 • Echilibrarea apetitul și, implicit, consumul excesiv de alimente
 • Promovează energia explozivă și concentrarea

Availilability: In Stock

Compare

Nutrex Lipo–6 a fost lansat în 2005 ca primul arzător de grăsime sub formă de capsule lichide!

✅ De-a lungul timpului, Nutrex Lipo a fost dovedit un supliment extrem de eficient pentru a scăpa rapid de kilogramele în plus. Funcționează foarte bine atât pentru bărbați, cât și pentru femeile pasionate de fitness.

✅ Lipo-6 este compus din ingrediente farmaceutice care permit declanșarea unui efect pronunțat de ardere a grăsimilor. Mai mult, acest produs utilizează doar capsule vegetale naturale lipsite de orice produse de origine animală!

Cum folosim corect Lipo-6 Black?

Având în vedere potența extremă a suplimentului Lipo-6 Black, se recomandă respectarea cu stictețe a instrucțiunilor de pe etichetă.

 1. Se administrează 3 capsule dimineața și 3 capsule după-amiaza. A nu se consuma cu mai putin de 6 ore inainte de culcare. A nu se depasi doza de 6 capsule pe zi.
 2. Pentru o asimilare mai bună a suplimentului, nu trebuie consumat în timpul meselor și cu cel putin 30 de minute înaintea acestora.
 3. De asemenea, perioada ideala de utilizare a produsului este 8 săptămâni, cu 4 săptămâni de pauză după care poți reîncepe.

 

Lipo-6 Black Hers

Valori nutriționale

Fără arome speciale
Porții per recipient: 120 capsule
O porție conține: 3 capsDin care%DZ
Vitamin D (Cholecalciferol)100 IU25%
Folic Acid (Folate)100 mcg25%
Vitamin B12 (Cyanocobalamine)1.5 mcg25%
Calcium (Calcium Carbonate)250 mg25%
Lipo-6 Black Hers Weight Loss Support
Bacognize (Bacopa monnieri extract)250 mg*
Caffeine Anhydrous220 mg*
Advantra Z Citrus Aurantium (50% p-Synephrine)40 mg*
Vinpocetine10 mg*
Zingerone10 mg*
Yohimbine HCl4.5 mg*
*Pot apărea mici variații ale valorilor nutriționale în funcție de aroma aleasă.
**Valorile zilnice sunt calculate pentru o dietă de 2.000kcal.
† Advantra Z® este marcă înregistrată a Nutratech.
Alte ingrediente: glicerină, celuloză vegetală, apă purificată, polisorbat 80, hipromeloză q.s.p., Albastru FD&C #1, Roșu FD&C #40, Galben FD&C #6.
Alergeni: Acest supliment a fost fabricat într-o unitate care procesează alimente cu potențial alergen, precum lapte, soia, grâu, crustacee, cocos, nuci și alune.

 

Informații suplimentare

Atenție!

 • Acest produs nu înlocuiește o alimentație echilibrată și sănătoasă, fiind ideală utilizarea acestuia între mese.
 • Nu depășiți doza zilnică recomandată de către producător!
 • Produsul este contraindicat persoanelor sub 18 ani, femeilor însărcinate, celor care intenționează să rămână însărcinate sau care alăptează.
 • Recomandăm consultarea medicului înainte de administrare, dacă nu cunoașteți starea sănătății dvs., dacă ați suferit vreo boală, dacă luați medicamente, dacă urmează să suferiți o intervenție chirurgicală.Reduceți sau întrerupeți imediat utilizarea dacă observați reacții adverse, cum ar fi disconfort gastrointestinal, palpitații, amețeli, insomnii, tremor, nervozitate, agitație, dureri de cap sau de inimă.
 • A se păstra într-un loc uscat, răcoros și ferit de lumina directă a soarelui.
 • A nu se lăsa la îndemâna sau vederea copiilor.

Notă: Fiecare producător de suplimente și alimente nutriționale își rezervă dreptul de a modifica ingredientele înscrise pe etichetele produselor, fără o atenționare prealabilă, din pricina dezvoltării continue a rețetelor. Noi, Power Protein, adaptăm sistematic informațiile publicate pe siteul proteine-supliment.ro, însă pot apărea mici discrepanțe ale valorilor. Așadar, atât datele de bază ale produselor, cât și pozele/imaginile postate pe website au doar caracter informativ și încercăm permanent întreținerea acestora în concordanță cu produsul palpabil. În concluzie, nu ne putem asuma răspunderea exclusivă pentru precizia informațiilor.

Pentru suport sau orice întrebări și nelămuriri, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului-tip, adresei de e-mail info@proteine-supliment.ro sau la numărul de telefon 0751.706.686.

Be the first to review “Nutrex Lipo 6 BLACK Hers – 120 caps”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

There are no reviews yet.