Amino Energy Cola + Bidon Apă by ON

114,00lei

New

Amino Energy combină doza optimă de aminoacizi cu asimilare rapidă și boost plin de energie naturală prin compoziția sa unică:

 • BCCA-ul și arginina îl fac ideal pentru antrenamentele intense și lungi
 • Se prezintă în formă liberă de aminoacizi cu asimilare rapidă
 • Crește energia în sala de forță și susține refacerea post-workout
 • Concentrația de beta-alanină susține organismul în timpul efortului
 • Îmbunătățește sinteza oxidului nitric
 • Se amestecă ușor și are un gust aromat extrem de plăcut papilelor

Availilability: In Stock

Compare

De ce Amino Energy?

Pachetul conține aminoacizii Amino Energy cu aromă de Cola (270g) și un bidon cu apă compartimentat pentru menținerea băuturilor reci.

Gândește preventiv! Știm că sunt unele momente în care ai pur și simplu nevoie de o motivație, un boost energetic care să-ți ridice moralul. ON’s Essential Amino Energy îți oferă mai mult decât o simplă energie din cafeină, combinând un complex întreg de aminoacizi într-o băutură savuroasă și fresh. Suplimentează-ți energia ori de câte ori simți nevoia să depășești oboseala.

Essential Amin.O.Energy by Optimum Nutrition a câștigat în 2012 premiul  Băutura Energizantă a anului la concursurile prestigioase Supplement Awards.

Cum folosim corect Amino Energy by ON?

 1. Două cupe reprezintă valoarea unei porții de 9g. Se amestecă o porție cu 330ml de apă rece într-un shaker sau blender. Dacă vrei să îl combini cu shakeul proteic, ai grijă la cantitățile de aminoacizi preexistente în proteinele tale.
 2. Se recomandă administrare oricând în timpul zilei: pre-intra-postworkout

 

Amino Energy 

Valori nutriționale

Aromă de Cola
Porții per recipient: 30 (250g)
O porție conține: 9gDin care
Porția: 2 cupe cu vârf per 9g
Valoare Energetică  127 kJ / 30 kcal
Vitamina C  24mg
Aminoacizi  5g
L-Glutamină  1,000mg
L-Arginină  500mg
Taurină  500mg
Beta Alanină  350mg
L-Tirozină  250mg
L-Histidină  200mg
L-Lizină clorhidrat  200mg
BCAA  2g
L-Leucină  1,000mg
L-Isoleucină  500mg
L-Valină  500mg
Cafeină  100mg
Extract de ceai verde  100mg
Extract de cafea verde  100mg
Zahăr  0mg
*Pot apărea mici variații ale valorilor nutriționale și ingredientelor în funcție de aroma aleasă.
**Valorile zilnice sunt calculate pentru o dietă de 2.000kcal.
Alte ingrediente: Acid citric, acid malic, arome naturale și artificiale, inulină, colorant din sfeclă, acid tartaric, dioxid de siliciu, silicat de calciu, amestec de gume (de celuloză, de xanthan și caragenan), sucraloză, lecitină, FD&C Galben colorant.
Alergeni: Produsul conține substanțe cu potențial alergen, respectiv soia. Acest supliment a fost fabricat într-o unitate care procesează și produse conținând de nuci și alune, grâu.

Informații suplimentare

Atenție!

 • Acest produs nu înlocuiește o alimentație echilibrată și sănătoasă, fiind ideală utilizarea acestuia între mese.
 • Nu depășiți doza zilnică recomandată de către producător!
 • Produsul este contraindicat persoanelor sub 18 ani, femeilor însărcinate, celor care intenționează să rămână însărcinate sau care alăptează.
 • Recomandăm consultarea medicului înainte de administrare, dacă nu cunoașteți starea sănătății dvs., dacă ați suferit vreo boală, dacă luați medicamente, dacă urmează să suferiți o intervenție chirurgicală.Reduceți sau întrerupeți imediat utilizarea dacă observați reacții adverse, cum ar fi disconfort gastrointestinal, palpitații, amețeli, insomnii, tremor, nervozitate, agitație, dureri de cap sau de inimă.
 • A se păstra într-un loc uscat, răcoros și ferit de lumina directă a soarelui.
 • A nu se lăsa la îndemâna sau vederea copiilor.

Notă: Fiecare producător de suplimente și alimente nutriționale își rezervă dreptul de a modifica ingredientele înscrise pe etichetele produselor, fără o atenționare prealabilă, din pricina dezvoltării continue a rețetelor. Noi, Power Protein, adaptăm sistematic informațiile publicate pe siteul proteine-supliment.ro, însă pot apărea mici discrepanțe ale valorilor. Așadar, atât datele de bază ale produselor, cât și pozele/imaginile postate pe website au doar caracter informativ și încercăm permanent întreținerea acestora în concordanță cu produsul palpabil. În concluzie, nu ne putem asuma răspunderea exclusivă pentru precizia informațiilor.

Pentru suport sau orice întrebări și nelămuriri, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului-tip, adresei de e-mail info@proteine-supliment.ro sau la numărul de telefon 0751.706.686.

Be the first to review “Amino Energy Cola + Bidon Apă by ON”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

There are no reviews yet.