BCAA 1000 by ON- 400 caps

190,00lei 169,99lei

Sale New
 • Reduce semnificativ febra musculară specifică post-workout
 • BCCA sunt singurii aminoacizi absorbiți direct în sânge și transferați în mușchi
 • Construiește-ți noi țesuturi musculare și dezvoltă-ți masa
 • Stimulează anduranța în timpul exercițiilor fizice intense

Availilability: In Stock

Compare

De ce BCAA 1000?

BCAA-ul 1000 este un supliment bazat pe aminoacizii cu cele mai bune ramificații de L-leucină (500mg/porție), L-valină (250mg/porție) și L-izoleucină (250mg/porție). Obținut printr-o metodă unică, BCAA sunt esențiali deoarece organismul nu este capabil să-i obțină în obișnuit prin alimentație.

În BCAA 1000 au fost adăugate fibre pentru maximizarea absorbției și ăarirea efectului. Aminoacizii esențiali stimulează sinteza proteinelor după cum bine știm și este folosit în faza de post-workout, reducând febra musculară și fixând fibrele musculare distruse în urma exercițiilor fizice de orice intensitate.

 

 

Cum folosim corect capsulele de BCAA by ON?

 1. Porția este formată din 2 capsule BCAA. Flaconul conține 400 capsule, respectiv 200 de porții formate din 2 capsule.
 2. Se administrează o porție (2 caps) între mese, o porție cu 30-45 minute înaintea începerii antrenamentului și/sau imediat după antrenament

*Ate ingrediente: capsule de gelatină, agent de îngroșare (celuloză microcristalină), agenți antiaglomeranți (săruri de magneziu obținute din acizi grați, dioxid de siliciu).

Informații suplimentare

Atenție!

 • Acest produs nu înlocuiește o alimentație echilibrată și sănătoasă, fiind ideală utilizarea acestuia între mese.
 • Nu depășiți doza zilnică recomandată de către producător!
 • Produsul este contraindicat persoanelor sub 18 ani, femeilor însărcinate, celor care intenționează să rămână însărcinate sau care alăptează.
 • Recomandăm consultarea medicului înainte de administrare, dacă nu cunoașteți starea sănătății dvs., dacă ați suferit vreo boală, dacă luați medicamente, dacă urmează să suferiți o intervenție chirurgicală.Reduceți sau întrerupeți imediat utilizarea dacă observați reacții adverse, cum ar fi disconfort gastrointestinal, palpitații, amețeli, insomnii, tremor, nervozitate, agitație, dureri de cap sau de inimă.
 • A se păstra într-un loc uscat, răcoros și ferit de lumina directă a soarelui.
 • A nu se lăsa la îndemâna sau vederea copiilor.

Notă: Fiecare producător de suplimente și alimente nutriționale își rezervă dreptul de a modifica ingredientele înscrise pe etichetele produselor, fără o atenționare prealabilă, din pricina dezvoltării continue a rețetelor. Noi, Power Protein, adaptăm sistematic informațiile publicate pe siteul proteine-supliment.ro, însă pot apărea mici discrepanțe ale valorilor. Așadar, atât datele de bază ale produselor, cât și pozele/imaginile postate pe website au doar caracter informativ și încercăm permanent întreținerea acestora în concordanță cu produsul palpabil. În concluzie, nu ne putem asuma răspunderea exclusivă pentru precizia informațiilor.

Pentru suport sau orice întrebări și nelămuriri, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului-tip, adresei de e-mail info@proteine-supliment.ro sau la numărul de telefon 0751.706.686.

Be the first to review “BCAA 1000 by ON- 400 caps”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

There are no reviews yet.