Caseină Gold by Optimum Nutrition de 1.8 kg

279,99lei

Sale New
  • Shakeul No.1 în materie de proteine pentru refacerea țesuturilor degradate
  • 24g caseină micelară antico-catabolică cu absorbție lentă și digestie ușoară/scoop
  • 5g BCAA care apar în mod natural/scoop
  • 5g glutamină naturală și acid glutamic/scoop

Îți recomandăm să arunci un ochi pe aminoacizii Nutrend Power 

Availilability: In Stock

Golește
Compare

Ce este Caseina micelară?

Cazeina nu doar susține reconstrucția musculară, ci poate ajuta și la susținerea managementului greutății fără a pierde din energie.
Casein Gold Standard reprezintă standardul „de aur” pentru shakeurile ușor digerabile și livrează într-o singură porție 24 grame de proteine cu absorbție lentă, fiind binevenit un shake oricând între mese sau înainte de culcare.
Fiecare porție de Casein Gold oferă aproape 5 grame de BCAA regăsiți în mod natural și reprezintă o sursă excelentă de calciu.
Asociată frecvent cu Best-sellers Gold Standard 100% Whey, Platinum Hydrowhey și creatină, shakeul nostru conține peste 5 grame glutamină naturală și acid glutamic/scoop.

Cum folosim corect Gold Standard Casein by Optimum Nutrition?

1. O cupă (1 scoop) reprezintă valoarea unei porții de 31g. Se recomandă amestecarea unei porții cu 180-240ml de apă rece într-un shaker sau blender, iar pentru a obține textură mai densă puteți înlocui cu lapte degresat.
2. În zilele de antrenament, se recomandă administrarea Gold Standard Casein după finalizarea programului în sala de forță sau oricând simți nevoia unui plus de proteine.

 

 

Gold Standard 100% Casein 

Valori nutriționale

Aromă de ciocolată
Porții per recipient: 53
O porție conține: 34gDin care%DZ
Calorii120kcal
Calorii din grăsimi10kcal
Proteine24g48%
Grăsimi1g2%
din care saturate0.5g3%
Carbohidrați3g1%
Fibre1g4%
Zaharuri1g
Calciu50%
Colesterol15mg2%
Sodiu380mg12%
*Pot apărea mici variații ale valorilor nutriționale și ingredientelor în funcție de aroma aleasă.
**Valorile zilnice sunt calculate pentru o dietă de 2.000kcal.
***Nu reprezintă o sursă bogată de fibre dietetice.
Concentrație per porție:
74,2% Proteine
12,9g% Carbohidrați
3,2% Grăsimi
9,7% Altele
Alte ingrediente: Caseină micelară, cacao (procesată cu Alkali), lecitină din soia, arome naturale și artificiale, agenți de îngroșare (gumă de celuloză, gumă de xanthan, caragenan), sare, , acesulfam de potasiu, sucraloză, aminogen.
Alergeni: Produsul conține substanțe cu potențial alergen, precum lapte și soia. Acest supliment a fost fabricat într-o unitate care procesează și produse conținând de nuci și alune, grâu.

 

Aroma

Ciocolată, Vanilie

Informații suplimentare

Atenție!

  • Acest produs nu înlocuiește o alimentație echilibrată și sănătoasă, fiind ideală utilizarea acestuia între mese.
  • Nu depășiți doza zilnică recomandată de către producător!
  • Produsul este contraindicat persoanelor sub 18 ani, femeilor însărcinate, celor care intenționează să rămână însărcinate sau care alăptează.
  • Recomandăm consultarea medicului înainte de administrare, dacă nu cunoașteți starea sănătății dvs., dacă ați suferit vreo boală, dacă luați medicamente, dacă urmează să suferiți o intervenție chirurgicală.Reduceți sau întrerupeți imediat utilizarea dacă observați reacții adverse, cum ar fi disconfort gastrointestinal, palpitații, amețeli, insomnii, tremor, nervozitate, agitație, dureri de cap sau de inimă.
  • A se păstra într-un loc uscat, răcoros și ferit de lumina directă a soarelui.
  • A nu se lăsa la îndemâna sau vederea copiilor.

Notă: Fiecare producător de suplimente și alimente nutriționale își rezervă dreptul de a modifica ingredientele înscrise pe etichetele produselor, fără o atenționare prealabilă, din pricina dezvoltării continue a rețetelor. Noi, Power Protein, adaptăm sistematic informațiile publicate pe siteul proteine-supliment.ro, însă pot apărea mici discrepanțe ale valorilor. Așadar, atât datele de bază ale produselor, cât și pozele/imaginile postate pe website au doar caracter informativ și încercăm permanent întreținerea acestora în concordanță cu produsul palpabil. În concluzie, nu ne putem asuma răspunderea exclusivă pentru precizia informațiilor.

Pentru suport sau orice întrebări și nelămuriri, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului-tip, adresei de e-mail info@proteine-supliment.ro sau la numărul de telefon 0751.706.686.

Be the first to review “Caseină Gold by Optimum Nutrition de 1.8 kg”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

There are no reviews yet.