ON Creatine 2500 de 200 Capsule

150,00lei 129,00lei

Sale New
  • Previne și acționează împotriva contracțiilor musculare la efort anaerob (forță) și aerob (cardio la viteză crescută)
  • Ține febra musculară sub control prin îndepărtarea acidului lactic din mușchi
  • Dezvoltă și pompează vizibil masa musculară, forța
  • Hidratează mușchii și ofera volum țesuturilor

Merge blană cu ON Gold Standard Gainer

Availilability: In Stock

Compare

Cum folosim corect capsulele de creatină monohidrată ON?

O porție obișnuită este formată din 2 capsule. Se administrează 2 capsule cu 30 minute înaintea antrenamentului și 2 capsule post-workout.

Folosiți creatină doar dacă beți cel puțin 2 litri de apă zilnic. Opriți utilizarea dacă nu reușiți să ajungeți la cantitatea recomandată de apă (2l)

Informații suplimentare

Atenție!

  • Acest produs nu înlocuiește o alimentație echilibrată și sănătoasă, fiind ideală utilizarea acestuia între mese.
  • Nu depășiți doza zilnică recomandată de către producător!
  • Produsul este contraindicat persoanelor sub 18 ani, femeilor însărcinate, celor care intenționează să rămână însărcinate sau care alăptează.
  • Recomandăm consultarea medicului înainte de administrare, dacă nu cunoașteți starea sănătății dvs., dacă ați suferit vreo boală, dacă luați medicamente, dacă urmează să suferiți o intervenție chirurgicală.Reduceți sau întrerupeți imediat utilizarea dacă observați reacții adverse, cum ar fi disconfort gastrointestinal, palpitații, amețeli, insomnii, tremor, nervozitate, agitație, dureri de cap sau de inimă.
  • A se păstra într-un loc uscat, răcoros și ferit de lumina directă a soarelui.
  • A nu se lăsa la îndemâna sau vederea copiilor.

Notă: Fiecare producător de suplimente și alimente nutriționale își rezervă dreptul de a modifica ingredientele înscrise pe etichetele produselor, fără o atenționare prealabilă, din pricina dezvoltării continue a rețetelor. Noi, Power Protein, adaptăm sistematic informațiile publicate pe siteul proteine-supliment.ro, însă pot apărea mici discrepanțe ale valorilor. Așadar, atât datele de bază ale produselor, cât și pozele/imaginile postate pe website au doar caracter informativ și încercăm permanent întreținerea acestora în concordanță cu produsul palpabil. În concluzie, nu ne putem asuma răspunderea exclusivă pentru precizia informațiilor.

Pentru suport sau orice întrebări și nelămuriri, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului-tip, adresei de e-mail info@proteine-supliment.ro sau la numărul de telefon 0751.706.686.

Be the first to review “ON Creatine 2500 de 200 Capsule”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

There are no reviews yet.