ON Creatine Powder 634 g

102,00lei 85,99lei

Sale New

Dac─â vrei s─â iei rapid ├«n greutate, ├«╚Ťi recomand─âm s─â utilizezi ├«n paralel ╚Öi Universal Gain Fast

Availilability: In Stock

Compare

Cum folosim corect pudra de creatin─â?

1. O cup─â (1 scoop) reprezint─â valoarea unei por╚Ťii de 5g creatin─â, iar flaconul con╚Ťine 166 por╚Ťii. Amestec─â o cup─â cu 350ml de ap─â rece ├«mpreun─â cu o pudr─â proteic─â bogat─â ├«n carbohidra╚Ťi. Mai simplu, po╚Ťi amesteca o cup─â cu 250ml de ap─â rece sau fresh de fructe.
2. ├Än faza de ├«nc─ârcare a mu╚Öchilor, consuma╚Ťi o por╚Ťie ├«ntre una din mesele principale sau ├«nainte de culcare timp de 4/5 zile pentru a pompa rapid nivelul de ATP. ├Än etapa de ├«ntre╚Ťinere a mu╚Öchilor, consuma╚Ťi o cup─â cu una dintre mesele principale sau imediat dup─â finalizarea programului ├«n sal─â ├«mpreun─â cu shakeul proteic preferat.

NU consuma╚Ťi mai mult de 4 por╚Ťii (4 cupe sau 20g de creatin─â) pe zi. Men╚Ťion─âm c─â 20g creatin─â folosesc culturi╚Ötii pentru antrenamentele de mare intensitate.┬áBe╚Ťi cel pu╚Ťin 2l de ap─â zilnic dac─â utiliza╚Ťi orice fel de creatin─â.

Informa╚Ťii suplimentare

Aten╚Ťie!

  • Acest produs nu ├«nlocuie╚Öte o alimenta╚Ťie echilibrat─â ╚Öi s─ân─âtoas─â, fiind ideal─â utilizarea acestuia ├«ntre mese.
  • Nu dep─â╚Öi╚Ťi doza zilnic─â recomandat─â de c─âtre produc─âtor!
  • Produsul este contraindicat persoanelor sub 18 ani, femeilor ├«ns─ârcinate, celor care inten╚Ťioneaz─â s─â r─âm├ón─â ├«ns─ârcinate sau care al─âpteaz─â.
  • Recomand─âm consultarea medicului ├«nainte de administrare, dac─â nu cunoa╚Öte╚Ťi starea s─ân─ât─â╚Ťii dvs., dac─â a╚Ťi suferit vreo boal─â, dac─â lua╚Ťi medicamente, dac─â urmeaz─â s─â suferi╚Ťi o interven╚Ťie chirurgical─â.Reduce╚Ťi sau ├«ntrerupe╚Ťi imediat utilizarea dac─â observa╚Ťi reac╚Ťii adverse, cum ar fi disconfort gastrointestinal, palpita╚Ťii, ame╚Ťeli, insomnii, tremor, nervozitate, agita╚Ťie, dureri de cap sau de inim─â.
  • A se p─âstra ├«ntr-un loc uscat, r─âcoros ╚Öi ferit de lumina direct─â a soarelui.
  • A nu se l─âsa la ├«ndem├óna sau vederea copiilor.

Not─â:┬áFiecare produc─âtor de suplimente ╚Öi alimente nutri╚Ťionale ├«╚Öi rezerv─â dreptul de a modifica ingredientele ├«nscrise pe etichetele produselor, f─âr─â o aten╚Ťionare prealabil─â, din pricina dezvolt─ârii continue a re╚Ťetelor. Noi, Power Protein, adapt─âm sistematic informa╚Ťiile publicate pe siteul proteine-supliment.ro, ├«ns─â pot ap─ârea mici discrepan╚Ťe ale valorilor. A╚Öadar, at├ót datele de baz─â ale produselor, c├ót ╚Öi pozele/imaginile postate pe website au doar caracter informativ ╚Öi ├«ncerc─âm permanent ├«ntre╚Ťinerea acestora ├«n concordan╚Ť─â cu produsul palpabil. ├Än concluzie, nu ne putem asuma r─âspunderea exclusiv─â pentru precizia informa╚Ťiilor.

Pentru suport sau orice ├«ntreb─âri ╚Öi nel─âmuriri, nu ezita╚Ťi s─â ne contacta╚Ťi prin intermediul formularului-tip, adresei de e-mail info@proteine-supliment.ro┬ásau la num─ârul de telefon 0751.706.686.

Be the first to review “ON Creatine Powder 634 g”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

There are no reviews yet.