Gold Standard Gainer 100% Whey by O.N. de 1.62kg

174,99lei

Sale New
 • 55g proteine surse izolate
 • 770 calorii din ingrediente superior calitative
 • Raport 2:1 între carbohidrați și proteine
 • 112g de carbohidrați cu ovăz, mazăre și cartofi
 • 11g grăsimi din semințe de in, chia și mcts

Availilability: Stoc epuizat

Golește
Compare

Cum folosim corect Gold Standard Gainer by Optimum Nutrition?

1. Două cupe (2 scoops) reprezintă valoarea unei porții de 203g. Se recomandă amestecarea unei porții cu 300-400ml de apă rece într-un shaker sau blender, iar pentru a obține textură mai densă puteți înlocui cu lapte degresat. La început, poți folosi o cupă înainte și cealaltă după sală pentru distribuirea eficientă a energiei și randament maxim.
2. În zilele de antrenament, se recomandă administrarea Gold Standard Gainer după finalizarea programului în sala de forță sau oricând simți nevoia unui impuls caloric.

 

 

Gold Standard Gainer

Valori nutriționale

Aromă de Ciocolată
Porții per recipient: 8
O porție conține: 203gDin care%DZ
Calorii770kcal
Calorii din grăsimi100kcal
Proteine55g110%
Grăsimi11g17%
din care saturate5g25%
Carbohidrați112g37%
Fibre6g24%
Zaharuri12g
Colesterol70mg23%
Calciu50%
Fier10%
Potasiu600mg17%
Sodiu550mg23%
*Pot apărea mici variații ale valorilor nutriționale în funcție de aroma aleasă.
**Valorile zilnice sunt calculate pentru o dietă de 2.000kcal.
Gold Standard Gainer 100% Whey
!Mass-gainerele stimulează organismul eficient dimineața și în timpul celor 30 de minute înainte sau imediat după antrenament
Alte ingrediente: Amestec de proteine compus din (proteină izolată din zer, proteină concentrată din zer, proteină izolată din lapte, proteină hidrolizată din zer), Mix de carbohidrați compus din (făină de ovăz, amidon din mazăre, amidon din cartofi), maltodextrină, arome naturale și artificiale, Trigliceride cu lanț mediu (MCTs), creamer (ulei de floarea soarelui, sirop de porumb, caseinat de sodiu, mono & Di-gliceride, fosfat dipotasic, fosfat tricalcic, lecitină din soia, tocoferoli), leitină, proteină din semințe de in, sare, semințe de Chia, agenți de îngroșare (gumă de celuloză, gumă de xanthan, caragenan), gumă arabică, sucraloză.
Alergeni: Produsul conține substanțe cu potențial alergen, precum lapte, soia. Acest supliment a fost fabricat într-o unitate care procesează și produse conținând nuci, grâu, alune, ouă, gluten.

 

Aroma

Vanilie

Informații suplimentare

Atenție!

 • Acest produs nu înlocuiește o alimentație echilibrată și sănătoasă, fiind ideală utilizarea acestuia între mese.
 • Nu depășiți doza zilnică recomandată de către producător!
 • Produsul este contraindicat persoanelor sub 18 ani, femeilor însărcinate, celor care intenționează să rămână însărcinate sau care alăptează.
 • Recomandăm consultarea medicului înainte de administrare, dacă nu cunoașteți starea sănătății dvs., dacă ați suferit vreo boală, dacă luați medicamente, dacă urmează să suferiți o intervenție chirurgicală.Reduceți sau întrerupeți imediat utilizarea dacă observați reacții adverse, cum ar fi disconfort gastrointestinal, palpitații, amețeli, insomnii, tremor, nervozitate, agitație, dureri de cap sau de inimă.
 • A se păstra într-un loc uscat, răcoros și ferit de lumina directă a soarelui.
 • A nu se lăsa la îndemâna sau vederea copiilor.

Notă: Fiecare producător de suplimente și alimente nutriționale își rezervă dreptul de a modifica ingredientele înscrise pe etichetele produselor, fără o atenționare prealabilă, din pricina dezvoltării continue a rețetelor. Noi, Power Protein, adaptăm sistematic informațiile publicate pe siteul proteine-supliment.ro, însă pot apărea mici discrepanțe ale valorilor. Așadar, atât datele de bază ale produselor, cât și pozele/imaginile postate pe website au doar caracter informativ și încercăm permanent întreținerea acestora în concordanță cu produsul palpabil. În concluzie, nu ne putem asuma răspunderea exclusivă pentru precizia informațiilor.

Pentru suport sau orice întrebări și nelămuriri, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului-tip, adresei de e-mail info@proteine-supliment.ro sau la numărul de telefon 0751.706.686.

Be the first to review “Gold Standard Gainer 100% Whey by O.N. de 1.62kg”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

There are no reviews yet.