Whey Protein by Optimum nutrition de 1.7 kg

198,99lei

Sale New
  • By Optimum Nutrition, cel mai apreciat brand de suplimente nutriționale din lume!
  • Ideal pentru sportivii ce vor să-și faciliteze refacerea țesuturilor musculare
  • Un shake cremos și bogat în proteine perfect pentru pre-workout

Availilability: Stoc epuizat

Golește
Compare

Cum folosim corect Protein Whey by Optimum Nutrition?

1. O cupă (1 scoop) reprezintă valoarea unei porții de 39g. Se recomandă amestecarea unei porții cu 250ml de apă rece într-un shaker sau blender, iar pentru a obține textură mai densă puteți înlocui cu lapte degresat.
2. În zilele de antrenament, se recomandă administrarea ON Protein Whey după finalizarea programului în sala de forță sau oricând simți nevoia.

 

 

Protein Whey

Valori nutriționale

Aromă de Ciocolată
Porții per recipient: 53
O porție de:32g/100g
Calorii125kcal391kcal
Sodiu83mg260mg
Sare0.21g0.65g
Proteine22g71
Grăsimi3,5g5%
din care saturate0,7g2.3g
Carbohidrați3.4g11
Fibre alimentare0.3g0.9g
Zaharuri3.1g9.6g
*Pot apărea mici variații ale valorilor nutriționale în funcție de aroma aleasă.
**Valorile zilnice sunt calculate pentru o dietă de 2.000kcal.
Concentrație per porție:
68,8% Proteine
10,6% Carbohidrați
3,4% Grăsimi
17,2% Altele
Alte ingrediente: Mix de proteine din zer 96% (proteină concentrată din zer, proteină izolată din zer, emulsificator: lecitină din soia), arome, agenți de îngroșare (gumă de celuloză, gumă de xanthan, caragenan), coloranți (din sfeclă roșie), regulator de aciditate (acid citric), sucraloză.
Alergeni: Produsul conține substanțe cu potențial alergen, precum lapte, soia. Acest supliment a fost fabricat într-o unitate care procesează și produse conținând nuci, alune, ouă.

 

Aroma

Căpșuni, Ciocolată

Informații suplimentare

Atenție!

  • Acest produs nu înlocuiește o alimentație echilibrată și sănătoasă, fiind ideală utilizarea acestuia între mese.
  • Nu depășiți doza zilnică recomandată de către producător!
  • Produsul este contraindicat persoanelor sub 18 ani, femeilor însărcinate, celor care intenționează să rămână însărcinate sau care alăptează.
  • Recomandăm consultarea medicului înainte de administrare, dacă nu cunoașteți starea sănătății dvs., dacă ați suferit vreo boală, dacă luați medicamente, dacă urmează să suferiți o intervenție chirurgicală.Reduceți sau întrerupeți imediat utilizarea dacă observați reacții adverse, cum ar fi disconfort gastrointestinal, palpitații, amețeli, insomnii, tremor, nervozitate, agitație, dureri de cap sau de inimă.
  • A se păstra într-un loc uscat, răcoros și ferit de lumina directă a soarelui.
  • A nu se lăsa la îndemâna sau vederea copiilor.

Notă: Fiecare producător de suplimente și alimente nutriționale își rezervă dreptul de a modifica ingredientele înscrise pe etichetele produselor, fără o atenționare prealabilă, din pricina dezvoltării continue a rețetelor. Noi, Power Protein, adaptăm sistematic informațiile publicate pe siteul proteine-supliment.ro, însă pot apărea mici discrepanțe ale valorilor. Așadar, atât datele de bază ale produselor, cât și pozele/imaginile postate pe website au doar caracter informativ și încercăm permanent întreținerea acestora în concordanță cu produsul palpabil. În concluzie, nu ne putem asuma răspunderea exclusivă pentru precizia informațiilor.

Pentru suport sau orice întrebări și nelămuriri, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului-tip, adresei de e-mail info@proteine-supliment.ro sau la numărul de telefon 0751.706.686.

Be the first to review “Whey Protein by Optimum nutrition de 1.7 kg”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

There are no reviews yet.