ON 100% Whey Gold Standard de 2.74 kg

289,99lei

Sale New

Cel mai eficient, calitativ și accesibil shake proteic existent în magazine!

  • Standardul „de aur” pentru calitatea proteinei
  • Complex de proteine izolate și ultrafiltrate din zer
  • Peste 4g de acid glutamic și glutamină în fiecare porție
  • Mai mult de 5g de aminoacizi cu lanț ramificat în mod natural (BCAA), leucină, izoleucină și valină în fiecare porție

Availilability: Stoc epuizat

Golește
Compare

Ce este Gold Standard 100% Whey?

Optimum Nutrition a reușit încă de la început să ridice standardele „de aur” după care sunt comparate celelalte suplimente nutritive. Fără nicio surprindere, Optimum Nutrition ne depăşeşte din nou așteptările cu a treia generaţie de 100% Whey Protein Gold Standard.

Shakeul 100% Whey Gold Standard conţine amestecul unic și exclusiv dezvoltat de O.N. de-a lungul carierei:

• izolat proteic din zer microfiltrat
• izolat proteic din zer cu schimb de ioni
• concentrat proteic ultrafiltrat din zer
• peptide hidrolizate din zer

Gold Standard 100% Whey conține un mix puternic de proteine izolate din zer (WPI). Shakeul suplimentează masa musculară datorită rației de 90% proteină pură, WPI fiind cunoscut drept cel mai calitativ zer. Mix-ul utilizează proteine ​​pentru susținerea procesului de reparare și reconstruire a  fibrelor musculare.

Fiecare porție extra tasty de Gold Standard 100% Whey conține 24g proteine ​​premium din zer pentru a dezvolta  creșterea musculară și 5,5g BCAA regăsiți în mod natural pentru energie maximă. Shakeul are compoziție minimă de glucide: 1g zahăr și 3g carbohidrați, cu doar 1g grăsime.

Proteinele izolate din zer (WPI) reprezintă cea mai pură pulbere proteică existentă în magazine. WPI-urile sunt costisitoare de folosit, dar categorizează shakeurile Gold Standard printre cele mai calitative. Utilizând WPI ca ingredient principal și proteine ultra-filtrate din zer concentrat (WPC), Optimum Nutrition au reușit să împacheteze 24g proteine ​​în fiecare porție pentru a vă susține necesitățile de regenerare a mușchilor după antrenament.

Fără îndoială, shakeurile de la O.N. măsoară standardul de „aur” prin care sunt filtrate celelalte suplimente proteice.

 

Cum folosim corect Gold Standard Whey by Optimum Nutrition?

1. O cupă (1 scoop) reprezintă valoarea unei porții de 31g. Se recomandă amestecarea unei porții cu 180-240ml de apă rece într-un shaker sau blender, iar pentru a obține textură mai densă puteți înlocui cu lapte degresat.
2. În zilele de antrenament, se recomandă administrarea Gold Standard Whey după finalizarea programului în sala de forță sau oricând simți nevoia unui plus de proteine.

 

 

Gold Standard 100% Whey 

Valori nutriționale

Aromă de ciocolată
Porții per recipient: 29
O porție conține: 31gDin care%DZ
Calorii120kcal
Calorii din grăsimi10kcal
Proteine24g48%
Grăsimi1g2%
din care saturate1g5%
Carbohidrați3g1%
Fibre0g0%
Zaharuri2g
Calciu8%
Colesterol40mg2%
Sodiu110mg
*Pot apărea mici variații ale valorilor nutriționale și ingredientelor în funcție de aroma aleasă.
**Valorile zilnice sunt calculate pentru o dietă de 2.000kcal.
***Nu reprezintă o sursă bogată de fibre dietetice.
Concentrație per porție:
74,2% Proteine
12,9g% Carbohidrați
3,2% Grăsimi
9,7% Altele
Alte ingrediente: Amestec de proteine compus din (proteină izolată din zer, proteină concentrată din zer, peptide din zer), cacao (procesată cu Alkali), lecitină din soia, arome naturale și artificiale, sare, creamer (ulei de floarea-soarelui, maltodextrină, amidon modificat din porumb, fosfat dipotasic, fosfat tricalcic, tocoferoli), acesulfam de potasiu, sucraloză, lacatază.
Alergeni: Produsul conține substanțe cu potențial alergen, precum lapte și soia. Acest supliment a fost fabricat într-o unitate care procesează și produse conținând de nuci și alune, grâu.

 

Aroma

Ciocolată, Vanilie

Informații suplimentare

Atenție!

  • Acest produs nu înlocuiește o alimentație echilibrată și sănătoasă, fiind ideală utilizarea acestuia între mese.
  • Nu depășiți doza zilnică recomandată de către producător!
  • Produsul este contraindicat persoanelor sub 18 ani, femeilor însărcinate, celor care intenționează să rămână însărcinate sau care alăptează.
  • Recomandăm consultarea medicului înainte de administrare, dacă nu cunoașteți starea sănătății dvs., dacă ați suferit vreo boală, dacă luați medicamente, dacă urmează să suferiți o intervenție chirurgicală.Reduceți sau întrerupeți imediat utilizarea dacă observați reacții adverse, cum ar fi disconfort gastrointestinal, palpitații, amețeli, insomnii, tremor, nervozitate, agitație, dureri de cap sau de inimă.
  • A se păstra într-un loc uscat, răcoros și ferit de lumina directă a soarelui.
  • A nu se lăsa la îndemâna sau vederea copiilor.

Notă: Fiecare producător de suplimente și alimente nutriționale își rezervă dreptul de a modifica ingredientele înscrise pe etichetele produselor, fără o atenționare prealabilă, din pricina dezvoltării continue a rețetelor. Noi, Power Protein, adaptăm sistematic informațiile publicate pe siteul proteine-supliment.ro, însă pot apărea mici discrepanțe ale valorilor. Așadar, atât datele de bază ale produselor, cât și pozele/imaginile postate pe website au doar caracter informativ și încercăm permanent întreținerea acestora în concordanță cu produsul palpabil. În concluzie, nu ne putem asuma răspunderea exclusivă pentru precizia informațiilor.

Pentru suport sau orice întrebări și nelămuriri, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului-tip, adresei de e-mail info@proteine-supliment.ro sau la numărul de telefon 0751.706.686.

Be the first to review “ON 100% Whey Gold Standard de 2.74 kg”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

There are no reviews yet.