Pachet Pre-Workout ON Gold Standard

210,00lei 179,90lei

Sale New

Shaker GRATUIT Optimum Nutrition în pachetul cu proteine Gold Standard Whey și pre-workout punch cu fructe.

Availilability: Stoc epuizat

Compare

Ce oferă Gold Standard Zone BOX?

ON Gold Standard 100% Whey cu Ciocolată

Proteina din zer folosită de Optimum Nutrition este cunoscută pentru calitățile de asimilare rapidă si sursa bogată în aminoacizi de care dispune, ajutând organismul în procesul de refacere a țesutului muscular. Totodată, izolatul proteic din zer reprezintă ingredientul principal al 100% Whey Gold Standard. Proteina hidrolizată din zer se formează prin divizarea compoziției în forme foarte mici, numite peptide.

Izolatul proteic din zer si peptidele din proteină hidrolizată sunt cele mai calitative forme de proteine și beneficiază de asimilare rapidă în organism. Fiecare porție de 100% Whey Gold Standard din flaconul de 908g conține aproape 25g de proteine cu absorbție rapidă și are o compoziție scazută în grăsimi, colesterol, lactoză.

ON Gold Standard Pre-Workout Fruit Punch

Cel mai vândut supliment pre-workout de la Optimum Nutrition a continuat să fie până astăzi Gold Stdandard Pre-Workout deoarece amplifica rapid energia, concentrarea și sustine rezistența la efort fizic.

Noua formulă a ridicat din nou standardele în lumea sportivilor amatori, oferind doar ingredientele necesare pentru a-ți atinge potențialul maxim. Conținutul de cafeină amplifică energia, puterea de concentrare și stamina. Pre-Workoutul conține exclusiv produse premium incluzând în amestec beta-alanină Carnosyn, care susține circulația intramusculară și influențează pozitiv antrenamentele dure și lungi. De asemenea, punch-ul include si creatina monohidrată, L-citrulină, L-carnitină, care constituie un impuls pentru performanțele în sala de forță.

Flaconul conține 88g și are la bază următoarele ingrediente:

• 175mg cafeină obținută din ceai și boabe de cafea naturale
• 1.5g beta-alanină Carnosyn
• 3g creatină monohidrată
• 375mg L-carnitină
• 250mg N-acetil-L-tirozină

ON Gold Standard Zone Smart Shaker 700 ml

Dacă te-ai hotărât să-ți suplimentezi dieta zilnică cu un Gold Stardard Whey și o porție de Pre-Workout Fruit Punch, atunci shakerul nu poate lipsi din combinație. De aceea, Power Protein vă pune la dispoziție GRATUIT un shaker Optimum Nutrition Original pentru a-ți amesteca suplimentele oridcând ai nevoie, acasă sau la sală.

Fiecare shaker are o capacitate de 700 ml și o deschidere largă a capacului pentru adăugarea cuburilor de gheaţă. Shakerul este creat astfel încat să prevină scurgerile de lichid pentru a fi transportat mai fără probleme în ruxac sau suportul maşinii. Poate fi curăţat şi în maşina de spălat vase datorită rezistenţei materialului din care a fost creat. Cu alte cuvinte, poţi avea oricând un shake pregătit înainte sau după antrenament.

Cum folosim corect pachetul de antrenament Gold Standard Zone?

I. Gold Standard Whez de 908g

1. O cupă (1 scoop) reprezintă valoarea unei porții de 31g. Se recomandă amestecarea unei porții cu 180-240ml de apă rece într-un shaker sau blender, iar pentru a obține textură mai densă puteți înlocui cu lapte degresat.
2. În zilele de antrenament, se recomandă administrarea Gold Standard e îWhey după finalizarea programului în sala de forță sau oricând simți nevoia unui plus de proteine.
Pentru informaţii nutriţionale vizitaţi pagina exclusivă a produsului aici.

II. Gold Standard Pre-Workout de 88g

1. O cupă (1 scoop) are valoarea unei porţii de 11g. Se amestecă 1 cupă cu 350ml de apă rece în shakerul oferit gratuit la pachetul Gold Zone.
2. Se administrează cu 20-30 minute înainte de antrenament pentru eficientizarea rezistenţei şi menţinerea concentrării.

Tip! Se poate mixa în shaker câte o porţie din fiecare supliment, cu 350ml de apă înainte de sală

III. Shaker Optimum Nutrition de 700ml

 

 

Informații suplimentare

Atenție!

  • Acest produs nu înlocuiește o alimentație echilibrată și sănătoasă, fiind ideală utilizarea acestuia între mese.
  • Nu depășiți doza zilnică recomandată de către producător!
  • Produsul este contraindicat persoanelor sub 18 ani, femeilor însărcinate, celor care intenționează să rămână însărcinate sau care alăptează.
  • Recomandăm consultarea medicului înainte de administrare, dacă nu cunoașteți starea sănătății dvs., dacă ați suferit vreo boală, dacă luați medicamente, dacă urmează să suferiți o intervenție chirurgicală.Reduceți sau întrerupeți imediat utilizarea dacă observați reacții adverse, cum ar fi disconfort gastrointestinal, palpitații, amețeli, insomnii, tremor, nervozitate, agitație, dureri de cap sau de inimă.
  • A se păstra într-un loc uscat, răcoros și ferit de lumina directă a soarelui.
  • A nu se lăsa la îndemâna sau vederea copiilor.

Notă: Fiecare producător de suplimente și alimente nutriționale își rezervă dreptul de a modifica ingredientele înscrise pe etichetele produselor, fără o atenționare prealabilă, din pricina dezvoltării continue a rețetelor. Noi, Power Protein, adaptăm sistematic informațiile publicate pe siteul proteine-supliment.ro, însă pot apărea mici discrepanțe ale valorilor. Așadar, atât datele de bază ale produselor, cât și pozele/imaginile postate pe website au doar caracter informativ și încercăm permanent întreținerea acestora în concordanță cu produsul palpabil. În concluzie, nu ne putem asuma răspunderea exclusivă pentru precizia informațiilor.

Pentru suport sau orice întrebări și nelămuriri, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului-tip, adresei de e-mail info@proteine-supliment.ro sau la numărul de telefon 0751.706.686.

Be the first to review “Pachet Pre-Workout ON Gold Standard”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

There are no reviews yet.