Capsule ZMA by Optimum Nutrtion- 90 caps

110,00lei 94,99lei

Sale New

✅Beyond The Basics

 • HIGH-QUALITY FORMS OF ZINC, MAGNESIUM, AND VITAMIN B6
 • 30MG ZINC, 450MG MAGNESIUM, 10.5MG VITAMIN B6
 • ACTIVE LIFESTYLE FORMULA – your body demands greater nutritional needs to fuel your active lifestyle, ZMA can help fill gaps in your micronutrient intake
 • AVAILABLE IN 90 & 180ct BOTTLES

 

Availilability: In Stock

Compare

Dincolo de așteptări!

O combinație sinergică de asparat de monomethionină cu zinc, aspartat de magneziu și vitamina B6 poate crește semnificativ nivelele hormonilor anabolici și forța musculară la sportivii bine pregătiți. * Noua formula de zinc monomethionină Aspartat poate contribui, de asemenea, la susținerea rezistenței, creșterii și somnului odihnitor.

Conține mix de zinc, magneziu și vitamina B6

✅Crește nivelul de testosteron și forța musculară la sportivii bine antrenaţi *

Poate oferi rezultate chiar mai bune atunci cand sunt stivuite cu creatina, glutamina, HMB sau alte produse de rezistenta si recuperare *

 

Cum folosești ZMA by Optimum Nutrition?

 1. Porția este formată din 3 capsule de ZMA care conțin, pe lângă ingredientele principale și: gelatină, celuloză microcristalină, stearat de magneziu, oxid de magneziu, oxid de zinc
 2. Ia o porție întreagă de 3 capsule cu 30-60 minute înainte de culcare. Ai grijă să bei suficiente lichid în timpul zilei și să combini în paralel cu un program adecvat de antrenament (consultă blogul nostru)

 

Informații suplimentare

Atenție!

 • Acest produs nu înlocuiește o alimentație echilibrată și sănătoasă, fiind ideală utilizarea acestuia între mese.
 • Nu depășiți doza zilnică recomandată de către producător!
 • Produsul este contraindicat persoanelor sub 18 ani, femeilor însărcinate, celor care intenționează să rămână însărcinate sau care alăptează.
 • Recomandăm consultarea medicului înainte de administrare, dacă nu cunoașteți starea sănătății dvs., dacă ați suferit vreo boală, dacă luați medicamente, dacă urmează să suferiți o intervenție chirurgicală.Reduceți sau întrerupeți imediat utilizarea dacă observați reacții adverse, cum ar fi disconfort gastrointestinal, palpitații, amețeli, insomnii, tremor, nervozitate, agitație, dureri de cap sau de inimă.
 • A se păstra într-un loc uscat, răcoros și ferit de lumina directă a soarelui.
 • A nu se lăsa la îndemâna sau vederea copiilor.

Notă: Fiecare producător de suplimente și alimente nutriționale își rezervă dreptul de a modifica ingredientele înscrise pe etichetele produselor, fără o atenționare prealabilă, din pricina dezvoltării continue a rețetelor. Noi, Power Protein, adaptăm sistematic informațiile publicate pe siteul proteine-supliment.ro, însă pot apărea mici discrepanțe ale valorilor. Așadar, atât datele de bază ale produselor, cât și pozele/imaginile postate pe website au doar caracter informativ și încercăm permanent întreținerea acestora în concordanță cu produsul palpabil. În concluzie, nu ne putem asuma răspunderea exclusivă pentru precizia informațiilor.

Pentru suport sau orice întrebări și nelămuriri, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului-tip, adresei de e-mail info@proteine-supliment.ro sau la numărul de telefon 0751.706.686.

Be the first to review “Capsule ZMA by Optimum Nutrtion- 90 caps”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

There are no reviews yet.