Ultra PRO Whey Universal (2.3kg)

239,00lei

Sale New
 • Combină într-o singură cupă proteine izolate de zer ultrafiltrate, hidrolizate din zer bogate în peptide de glutamină și concentrat de zer.
 • Conține proteine ultra-filtrate și procesate la temperaturi scăzute pentru a maximiza valoarea biologică.
 • Se amestecă extrem de ușor cu o lingură sau shaker, blenderul devenind istorie.
 • Și cum ne place nouă să spunem: alunecă pe gât smooth af!

Availilability: In Stock

Golește
Compare

Universal Nutrition furnizează încă din 1977 produse nutriționale de ultimă generație pentru culturiștii și sportivii de rezistență din întreaga lume. Odată cu trecerea timpului, anumite idealuri rămân solidare caracterului uman: onestitatea, integritatea și respectul. În materie de proteine-supliment, Power Protein promovează și susține aceste valori, reprezentând temelia pe care am reușit să clădim varietatea produselor puse la dispoziția clienților noștri.

 

Ce este Ultra Whey PRO?

Ultra Whey Pro a implementat un standard unic având la bază formule branded de proteine din zer extrem  de calitative și accesibile pentru sportivi. Indiferent dacă te afli în stadiul incipient pentru definirea musculaturii sau vrei să obții rapid masă musculară vizibilă, Ultra Whey Pro oferă o sursă excelentă și completă de proteine din zer pentru hrănirea corectă a țesuturilor musculare.

Fiecare cupă de Ultra Whey Pro conține 22g de proteină și oferă un profil fantastic de gust care-ți gâdilă efectiv papilele gutative, să nu te mai gândești cu groază la Shake Time! Este blând și înțelegător cu stomacul, iar formula are un conținut redus de zahăr și grăsimi, creând din Ultra Whey Pro un shake perfect de proteine indiferent de regimul dietei tale.

Cum folosim corect proteina din zer Ultra Whey PRO?

1. O cupă (1 scoop) reprezintă valoarea unei porții de 30g. Se recomandă amestecarea a 1-2 cupe cu 180-350ml de apă într-un shaker sau blender, iar pentru a obține textură mai densă puteți înlocui cu lapte degresat.  În zilele fără antrenament, luați cel puțin o doză între mese. Pentru cele mai bune rezultate, utilizați un mixer sau un Mixboy universal.
2. În zilele de antrenament, se administrează 2 sau mai multe porții. O cupă imediat după antrenament (~45 de minute după) și cealaltă între mese.

 

ULTRA WHEY

Valori nutriționale

Aromă de Cookies&Cream
Porții per recipient: ~76
Porții per recipient: ~76
O porție conține: 30gDin care%DZ
Calorii120kcal
Calorii din grăsimi18kcal
Proteine22g44%
Grăsimi2g3%
din care saturate1g5%
Carbohidrați3,5g1%
Zaharuri2g
Colesterol43mg14%
Calciu130mg13%
Sodiu125mg5%
Fosfor85mg9%
Potasiu170mg5%
*Pot apărea mici variații ale valorilor nutriționale și ingredientelor în funcție de aroma aleasă.
**Valorile zilnice sunt calculate pentru o dietă de 2.000kcal.
Concentrație per porție:
73,3% Proteine
11,7% Carbohidrați
6,7% Grăsimi
8,3% Altele
Alte ingrediente:Pure Whey™ (concentrat ultra-filtrat din zer [compus din lactoză, ~45% β-lactoglobulină, ~20% lactalbumină, ~15% glicomacropeptide, ~10% imunoglobuline, ~6% albumină serică bovină, ~1% lactoferină, ~1% lactoperoxidază, protează-peptone, lizozim), zer izolat și peptide din zer parțial hidrolizat], (lapte), cacao, arome naturale și artificiale,  lecitină (soia), acesulfam de potasiu, suclaroza. Fabricat într-o unitate GMP care folosește lapte, soia, ou, alune.
Alergeni: Produsul conține substanțe cu potențial alergen, precum lapte, soia, ouă și gluten. Acest supliment a fost fabricat într-o unitate care procesează și produse conținând de nuci și alune.

 • Fabricat în SUA

 

Aroma

Ciocolată, Cremă de Prăjituri, Vanilie

Informații suplimentare

Atenție!

 • Acest produs nu înlocuiește o alimentație echilibrată și sănătoasă, fiind ideală utilizarea acestuia între mese.
 • Nu depășiți doza zilnică recomandată de către producător!
 • Produsul este contraindicat persoanelor sub 18 ani, femeilor însărcinate, celor care intenționează să rămână însărcinate sau care alăptează.
 • Recomandăm consultarea medicului înainte de administrare, dacă nu cunoașteți starea sănătății dvs., dacă ați suferit vreo boală, dacă luați medicamente, dacă urmează să suferiți o intervenție chirurgicală.Reduceți sau întrerupeți imediat utilizarea dacă observați reacții adverse, cum ar fi disconfort gastrointestinal, palpitații, amețeli, insomnii, tremor, nervozitate, agitație, dureri de cap sau de inimă.
 • A se păstra într-un loc uscat, răcoros și ferit de lumina directă a soarelui.
 • A nu se lăsa la îndemâna sau vederea copiilor.

Notă: Fiecare producător de suplimente și alimente nutriționale își rezervă dreptul de a modifica ingredientele înscrise pe etichetele produselor, fără o atenționare prealabilă, din pricina dezvoltării continue a rețetelor. Noi, Power Protein, adaptăm sistematic informațiile publicate pe siteul proteine-supliment.ro, însă pot apărea mici discrepanțe ale valorilor. Așadar, atât datele de bază ale produselor, cât și pozele/imaginile postate pe website au doar caracter informativ și încercăm permanent întreținerea acestora în concordanță cu produsul palpabil. În concluzie, nu ne putem asuma răspunderea exclusivă pentru precizia informațiilor.

Pentru suport sau orice întrebări și nelămuriri, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului-tip, adresei de e-mail info@proteine-supliment.ro sau la numărul de telefon 0751.706.686.

Be the first to review “Ultra PRO Whey Universal (2.3kg)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

There are no reviews yet.