Shaker Animal Universal de 800ml

35,00lei 30,00lei

Sale New

 • Testat cu toate shakeurile proteice și aminoacizii oferiți de PowerProteins
 • Omogenizează fără probleme pudrele tale proteice, fără „cocoloașe”
 • Poate fi folosit în mașina de spălat vase în condiții de siguranță
 • Fără toxine BPA – BPA FREE
 • Gradații pe niveluri de măsură în ML și OZ pentru a-ți calcula exact cantitatea de apă

Availilability: In Stock

Compare

Când vă oferim un produs Animal de la Universal Nutrtion, poți fi sigur de calitatea Premium!

Animal Shaker este printre cele mai noi accesorii de sală și fitness în materie de suplimente. De ce? Shakerul ne oferă un design patentat și  durabil, un flip unic cu balamale ultra rezistente fără să te îngrijorezi de fisurile de care ai avut până acum.

Este conceput special pentru agitația ta, cât și a proteinelor din shaker datorită capacului anti-picurare și a filtrului  atent gândit în formă de turbină. Acest nou shaker funcționează la fel de bine precum arată-n prezentare. Îl poți spăla în mașina de spălat vase fără griji!

Informații suplimentare

Atenție!

 • Acest produs nu înlocuiește o alimentație echilibrată și sănătoasă, fiind ideală utilizarea acestuia între mese.
 • Nu depășiți doza zilnică recomandată de către producător!
 • Produsul este contraindicat persoanelor sub 18 ani, femeilor însărcinate, celor care intenționează să rămână însărcinate sau care alăptează.
 • Recomandăm consultarea medicului înainte de administrare, dacă nu cunoașteți starea sănătății dvs., dacă ați suferit vreo boală, dacă luați medicamente, dacă urmează să suferiți o intervenție chirurgicală.Reduceți sau întrerupeți imediat utilizarea dacă observați reacții adverse, cum ar fi disconfort gastrointestinal, palpitații, amețeli, insomnii, tremor, nervozitate, agitație, dureri de cap sau de inimă.
 • A se păstra într-un loc uscat, răcoros și ferit de lumina directă a soarelui.
 • A nu se lăsa la îndemâna sau vederea copiilor.

Notă: Fiecare producător de suplimente și alimente nutriționale își rezervă dreptul de a modifica ingredientele înscrise pe etichetele produselor, fără o atenționare prealabilă, din pricina dezvoltării continue a rețetelor. Noi, Power Protein, adaptăm sistematic informațiile publicate pe siteul proteine-supliment.ro, însă pot apărea mici discrepanțe ale valorilor. Așadar, atât datele de bază ale produselor, cât și pozele/imaginile postate pe website au doar caracter informativ și încercăm permanent întreținerea acestora în concordanță cu produsul palpabil. În concluzie, nu ne putem asuma răspunderea exclusivă pentru precizia informațiilor.

Pentru suport sau orice întrebări și nelămuriri, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului-tip, adresei de e-mail info@proteine-supliment.ro sau la numărul de telefon 0751.706.686.

Be the first to review “Shaker Animal Universal de 800ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

There are no reviews yet.