Tribulus Platinum by MuscleTech (100caps)

100,00lei 85,00lei

Sale New

✅ Noul supliment este destinat persoanelor în căutarea unui produs tribulus ultra-pur de maximă calitate

 • Plantele folosite în Tribulus Platinum conțin saponine standardizate în proporție de 90%
 • Gama Essential Series reprezintă un boost puternic pentru fiecare culturist sau sportiv
 • Produs autentic 100% fabricat în SUA by MuscleTech

 

Availilability: Stoc epuizat

Compare

MuscleTech stimulează nivelul de testosteron prin noua formulă Platinum cu extract de Tribulus ultra-pur!

Noul supliment este destinat persoanelor în căutarea unui produs tribulus ultra-pur de maximă calitate. Într-o porție vei regăsi 650mg de extract Tribulus Terrestris pur, oferindu-ți stimularea de care ai nevoie în timpul efortului intens. De asemenea, dacă folosești și ceva proteine în paralel, o să observi un efect de pompare vizibil după sală cu durată mai mare.

Plantele folosite în Tribulus Platinum conțin saponine standardizate în proporție de 90%. Este bine să reții că aceste glicozide steroide numite saponine sunt de două ori mai puternice decât cele fabricate de majoritatea producătorilor. De ce? Multe suplimente asemănătoare sunt standardizate la 40-45% saponine spre deosebire de puritatea dublă regpsită în produsele MuscleTech.

Un supliment gama Essential Series by MuscleTech

Suplimentele din gama Essential Series reprezintă un boost puternic pentru fiecare culturist sau sportiv, fără abateri de la formulă și fără ingrediente de umplutură. Așadar, dacă ai decis să mergi pe MuscleTech, PowerProteins garantează originalitatea și calitatea produsului, fiind cel mai apreciat brand sport-nutriție din SUA. MuscleTech® este echivalentul rezultatelor pozitive în rândul culturiștilor, halterofililor și sportivilor de performanță din întreaga lume, motiv pentru care a devenit și brandul american Top-Vânzări numărul #1.

Cum folosim corect MuscleTech Platinum Tribulus?

 1. Platinum Tribulus este un stimulator natural pe care îl poți administra oricând pe parcursul zilei, între mese și cu orice alt supliment fără a interfera decât pozitiv.
 2. Consumați o portie (1 capsulă) cu un pahar de apă o singură dată pe zi. În funcție de metabolismul și genetica cu care ai fost înzestrat, vei observa efectele pozitive în câteva zile.

Informații suplimentare

Atenție!

 • Acest produs nu înlocuiește o alimentație echilibrată și sănătoasă, fiind ideală utilizarea acestuia între mese.
 • Nu depășiți doza zilnică recomandată de către producător!
 • Produsul este contraindicat persoanelor sub 18 ani, femeilor însărcinate, celor care intenționează să rămână însărcinate sau care alăptează.
 • Recomandăm consultarea medicului înainte de administrare, dacă nu cunoașteți starea sănătății dvs., dacă ați suferit vreo boală, dacă luați medicamente, dacă urmează să suferiți o intervenție chirurgicală.Reduceți sau întrerupeți imediat utilizarea dacă observați reacții adverse, cum ar fi disconfort gastrointestinal, palpitații, amețeli, insomnii, tremor, nervozitate, agitație, dureri de cap sau de inimă.
 • A se păstra într-un loc uscat, răcoros și ferit de lumina directă a soarelui.
 • A nu se lăsa la îndemâna sau vederea copiilor.

Notă: Fiecare producător de suplimente și alimente nutriționale își rezervă dreptul de a modifica ingredientele înscrise pe etichetele produselor, fără o atenționare prealabilă, din pricina dezvoltării continue a rețetelor. Noi, Power Protein, adaptăm sistematic informațiile publicate pe siteul proteine-supliment.ro, însă pot apărea mici discrepanțe ale valorilor. Așadar, atât datele de bază ale produselor, cât și pozele/imaginile postate pe website au doar caracter informativ și încercăm permanent întreținerea acestora în concordanță cu produsul palpabil. În concluzie, nu ne putem asuma răspunderea exclusivă pentru precizia informațiilor.

Pentru suport sau orice întrebări și nelămuriri, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului-tip, adresei de e-mail info@proteine-supliment.ro sau la numărul de telefon 0751.706.686.

Be the first to review “Tribulus Platinum by MuscleTech (100caps)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

There are no reviews yet.