Universal Creatine 100 caps

89,00lei

New
 • Formulă nouă de creatină pentru echilibrarea raportului ADP-ATP
 • Produsele Universal sunt destinate antrenamentelor în forță
 • Ameliorează cu ușurință febra musculară
 • Vei putea să tragi de fiare cel puțin la fel de tare ca în ziua precedentă
 • Recuperare post-workout fantastică!

Vezi și capsulele de creatină by Optimum Nutrition. Le recomandăm sportivilor începători și consecvenți (cel puțin 4-5 antrenamente săptămânale în sală) deoarece se regăsește calitatea ON într-un flacon mai mare și la un preț mai convenabil.

Availilability: In Stock

Compare

Ce motive ai să alegi Universal Creatine?

Creatina Universal se regăsește de data aceasta sub formă de capsule, împreună cu o formulă îmbunătățită și unică. De aceea, capsulele conțin fosfat și bicarbonat pentru a spori cu 10% beneficiile generale din creatină. Fosfatul adăugat asigură funcționarea sistematică și eficientă a sistemului ADP-ATP deoarece organismul are nevoie de aceste substanțe pentru a restabili nivelul ADP la ATP. Bicarbonatul servește ca un burete pentru sânge și reduce acumularea acidului lactic asociată cu febra musculară. So… dacă ai de când să intensifici activitatea anaerobă, creatina te va ajuta enorm la creșterea anduranței. Fiecare porție ne oferă 1500mg (1.5g) de creatină monohidrat, 50mg fosfat de sodiu și 50mg bicarbonat de sodiu.

Cum folosești corect capsulele?

 1. O porție obișnuită este formată din 2 capsule. Se administrează 2 capsule cu 30 minute înaintea antrenamentului și 2 capsule post-workout.
 2. Folosiți creatină doar dacă beți cel puțin 2 litri de apă zilnic. Opriți utilizarea dacă nu reușiți să ajungeți la cantitatea recomandată de apă (2l)

Informații suplimentare

Atenție!

 • Acest produs nu înlocuiește o alimentație echilibrată și sănătoasă, fiind ideală utilizarea acestuia între mese.
 • Nu depășiți doza zilnică recomandată de către producător!
 • Produsul este contraindicat persoanelor sub 18 ani, femeilor însărcinate, celor care intenționează să rămână însărcinate sau care alăptează.
 • Recomandăm consultarea medicului înainte de administrare, dacă nu cunoașteți starea sănătății dvs., dacă ați suferit vreo boală, dacă luați medicamente, dacă urmează să suferiți o intervenție chirurgicală.Reduceți sau întrerupeți imediat utilizarea dacă observați reacții adverse, cum ar fi disconfort gastrointestinal, palpitații, amețeli, insomnii, tremor, nervozitate, agitație, dureri de cap sau de inimă.
 • A se păstra într-un loc uscat, răcoros și ferit de lumina directă a soarelui.
 • A nu se lăsa la îndemâna sau vederea copiilor.

Notă: Fiecare producător de suplimente și alimente nutriționale își rezervă dreptul de a modifica ingredientele înscrise pe etichetele produselor, fără o atenționare prealabilă, din pricina dezvoltării continue a rețetelor. Noi, Power Protein, adaptăm sistematic informațiile publicate pe siteul proteine-supliment.ro, însă pot apărea mici discrepanțe ale valorilor. Așadar, atât datele de bază ale produselor, cât și pozele/imaginile postate pe website au doar caracter informativ și încercăm permanent întreținerea acestora în concordanță cu produsul palpabil. În concluzie, nu ne putem asuma răspunderea exclusivă pentru precizia informațiilor.

Pentru suport sau orice întrebări și nelămuriri, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului-tip, adresei de e-mail info@proteine-supliment.ro sau la numărul de telefon 0751.706.686.

Be the first to review “Universal Creatine 100 caps”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

There are no reviews yet.