Universal GH Max- 180 tabs

125,00lei

New
 • Îmbunătățește aspectul fizic prin creșterea sănătoasă a fibrelor musculare
 • Suplimentul este potrivit și pentru culturiștii de nivel avansat
 • Sursă optimă de substanțe nutritive atent alese
 • Accelerează sinteza proteinelor în mușchi
 • Crește retenția de azot și intră bine în combinație cu un shake proteic

Availilability: In Stock

Compare

Cum folosim corect GH Max?

 1. O porție de GH MaX este formată din 6 tablete.
 2. Ia dimineața o porție întreagă cu multă apă, la micul dejun. Înainte de începerea antrenamentului, se mai iau încă 4 tablete și celelalte 2 înainte de culcare. Așa se procedează în zilele de antrenament, vei observa efectele chiar din prima săptămână.
 3. În zilele de pauză, ia 2 tablete dimineața la micul dejun, 2 după-amiaza și celelalte 2 înainte de culcare. Astfel, organismului îi va scădea toleranța la aminoacizi și vei obține eficacitate maximă în zilele în care ai cu adevărat nevoie, respectiv în zilele de antrenamet.

 

GH MaX

Compoziție nutrițională

Fără arome speciale
Porții per recipient: 30 (180 caps)
O porție: 6 capsuleDin care%DZ
Vitamina C (Acid Ascorbic)100mg167%
Vitamina B6 (Piridoxină HCl)20mg1000%
L-Arginină Alpha-Ketoglutarată5g**
L-Ornitină HCI2.5g**
Beta-Sitosterol100mg**
Carnitină 100mg**
Gamma Oryzanol (Din orez)50mg**
Alte Ingrediente: fosfat dicalcic, zer din lapte, acid stearic, stearat de magneziu, soia din Beta sitosterol, Dicalcium Phosphate, Whey (Milk), Stearic Acid, Magnesium Stearate, Soy (From Beta Sitosterol), glazură farmaceutică (gelul capsulei).
Alergeni: Suplimentul conține substanțe cu potențial alergen, respectiv lapte și soia. De asemenea, a fost fabricat într-o unitate care procesează și alte ingrediente cu potențial alergen.

Informații suplimentare

Atenție!

 • Acest produs nu înlocuiește o alimentație echilibrată și sănătoasă, fiind ideală utilizarea acestuia între mese.
 • Nu depășiți doza zilnică recomandată de către producător!
 • Produsul este contraindicat persoanelor sub 18 ani, femeilor însărcinate, celor care intenționează să rămână însărcinate sau care alăptează.
 • Recomandăm consultarea medicului înainte de administrare, dacă nu cunoașteți starea sănătății dvs., dacă ați suferit vreo boală, dacă luați medicamente, dacă urmează să suferiți o intervenție chirurgicală.Reduceți sau întrerupeți imediat utilizarea dacă observați reacții adverse, cum ar fi disconfort gastrointestinal, palpitații, amețeli, insomnii, tremor, nervozitate, agitație, dureri de cap sau de inimă.
 • A se păstra într-un loc uscat, răcoros și ferit de lumina directă a soarelui.
 • A nu se lăsa la îndemâna sau vederea copiilor.

Notă: Fiecare producător de suplimente și alimente nutriționale își rezervă dreptul de a modifica ingredientele înscrise pe etichetele produselor, fără o atenționare prealabilă, din pricina dezvoltării continue a rețetelor. Noi, Power Protein, adaptăm sistematic informațiile publicate pe siteul proteine-supliment.ro, însă pot apărea mici discrepanțe ale valorilor. Așadar, atât datele de bază ale produselor, cât și pozele/imaginile postate pe website au doar caracter informativ și încercăm permanent întreținerea acestora în concordanță cu produsul palpabil. În concluzie, nu ne putem asuma răspunderea exclusivă pentru precizia informațiilor.

Pentru suport sau orice întrebări și nelămuriri, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului-tip, adresei de e-mail info@proteine-supliment.ro sau la numărul de telefon 0751.706.686.

Be the first to review “Universal GH Max- 180 tabs”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

There are no reviews yet.