Universal Storm Creatine de 750g

169,99lei

Sale New

În afară de preț, cu ce diferă Storm?

 • Clar nu este vorba de creatina obișnuită cu care ai fost învățat
 • Storm este creată după formula cu iNOXsulin-7 cunoscută pentru accelerarea procesului de absorbție
 • iNOXsulin-7 conține oxid nitric și potențiatori de insulină pentru a transfera creatina direct țesutul muscular exact când ai nevoie mai mare – imediat înaintea antrenametului
 • Combină 4 dintre cele mai eficiente forme de creatină: chelat de creatină magneziu, malat de dicreatină, malat de tricreatină și creatină monohidrat
 • Influențează vizibil creșterea masei musculare

Combină cu aminoacizii Fury de la Universal pentru rezultate fantastice

Availilability: In Stock

Golește
Compare

Cum folosim corect Storm Creatine?

1. O cupă (1 scoop) reprezintă valoarea unei porții de 10g creatină, iar flaconul conține 80 porții. Amestecă o cupă cu 350ml de apă rece împreună cu o pudră proteică bogată în carbohidrați. Mai simplu, poți amesteca o cupă cu 250ml de apă rece sau fresh de fructe.
2. În faza de încărcare a mușchilor, consumați o porție între una din mesele principale sau înainte de culcare timp de 4/5 zile pentru a pompa rapid nivelul de ATP. În etapa de întreținere a mușchilor, consumați o cupă cu una dintre mesele principale sau imediat după finalizarea programului în sală împreună cu shakeul proteic preferat.

NU consumați mai mult de 4 porții (4 cupe sau 20g de creatină) pe zi. Menționăm că 20g creatină folosesc culturiștii pentru antrenamentele de mare intensitate. Beți cel puțin 2l de apă zilnic dacă utilizați orice fel de creatină.

Storm

Valori nutriționale

Aromă de Zmeură albastră
Porții per recipient: 80
O porție conține: 16.53gDin care%DZ
Calorii0 kcal
Carbohidrați<1g
Zahăr0g
Magneziu5mg<2%
Hypervol Complex™5000mg
Creatină monohidrat
Matrix de Tricreatină (TCM – creatină gluconată, creatină AKG și creatină orotată)
Dicreatină malat
Creatină chelat de magneziu
INOXsulin-7™3750mg
L-taurină
Betaină anhidră
Arginină AKG
Beta-alanină
Alpha acid lipoic
4-Hydroxyisoleucină (20%)
*Pot apărea mici variații ale valorilor nutriționale în funcție de aroma aleasă.
**Valorile zilnice sunt calculate pentru o dietă de 2.000kcal.
Alte ingrediente: Dioxid de siliciu, Arome naturale și artificiale de zmeură albastră, acesulfam de K, sucraloză, acid citric, colorant albastru (FD&C #1), extract de schinduf.
Alergeni: Acest supliment a fost fabricat într-o unitate care procesează alimente cu potențial alergen, precum lapte, soia, ouă, alune, nuci, pește, crustacee și grâu.
Aroma

Punch de fructe, Struguri, Zmeură albastră

Informații suplimentare

Atenție!

 • Acest produs nu înlocuiește o alimentație echilibrată și sănătoasă, fiind ideală utilizarea acestuia între mese.
 • Nu depășiți doza zilnică recomandată de către producător!
 • Produsul este contraindicat persoanelor sub 18 ani, femeilor însărcinate, celor care intenționează să rămână însărcinate sau care alăptează.
 • Recomandăm consultarea medicului înainte de administrare, dacă nu cunoașteți starea sănătății dvs., dacă ați suferit vreo boală, dacă luați medicamente, dacă urmează să suferiți o intervenție chirurgicală.Reduceți sau întrerupeți imediat utilizarea dacă observați reacții adverse, cum ar fi disconfort gastrointestinal, palpitații, amețeli, insomnii, tremor, nervozitate, agitație, dureri de cap sau de inimă.
 • A se păstra într-un loc uscat, răcoros și ferit de lumina directă a soarelui.
 • A nu se lăsa la îndemâna sau vederea copiilor.

Notă: Fiecare producător de suplimente și alimente nutriționale își rezervă dreptul de a modifica ingredientele înscrise pe etichetele produselor, fără o atenționare prealabilă, din pricina dezvoltării continue a rețetelor. Noi, Power Protein, adaptăm sistematic informațiile publicate pe siteul proteine-supliment.ro, însă pot apărea mici discrepanțe ale valorilor. Așadar, atât datele de bază ale produselor, cât și pozele/imaginile postate pe website au doar caracter informativ și încercăm permanent întreținerea acestora în concordanță cu produsul palpabil. În concluzie, nu ne putem asuma răspunderea exclusivă pentru precizia informațiilor.

Pentru suport sau orice întrebări și nelămuriri, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului-tip, adresei de e-mail info@proteine-supliment.ro sau la numărul de telefon 0751.706.686.

Be the first to review “Universal Storm Creatine de 750g”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

There are no reviews yet.