Capsule testosteron ZMA Pro by Universal- 90 caps

100,00lei 89,00lei

Sale New

Perfect pentru orice dorește un somn adânc și liniștitor, timp în care mușchii se refac hrănindu-se cu ZMA Pro

✅Conține Zinc, Magneziu, Vitamina B6-combinația câștigătoare de secole și susținută de informații medicale

✅Supor de minerale Highly Bioavailable ce ajută corpul să absoarbă mai multe minerale

✅ZMA a fost creat pentru toți atelții, bodybuilderii, powerlifterii și sportivii de rezistență

✅Universal Nutrition produce suplimente pentru sportivii din întreagă lume de mai bine de 30 de ani, având experiență în domeniu și formule patentate

 

Availilability: In Stock

Compare

ZMA® Pro îți asigură suport pentru creșterea naturală a nivelului de testosteron, a forței, a regenerării musclare și îmbunătățirii somnului!

ZMA Pro by Universal este fabricat după o formulă patentată de Universal Nutrition ce intră în combinație precisă cu zincul, magneziul și vitamina B6. Fiecare vitamină și minerală din compoziție este un nutrient esențial pentru organismul tău. După folosirea obișnuită, s-a constatat că sportivilor li s-a îmbunătățit calitatea somnului și recuperarea post-workout.

Comparativ cu produsele ce oferă un simplu efect de boost, acest supliment a fost de 2-3 ori mai puternic la capitolul absorbției în organism. ZMA este un supliment alimentar natural recomandat pentru a spori nivelurile de testosteron în mod natural și rezistența sportivilor.

Creșterea masei musculare și regenerarea țesuturilor distruse sau deteriorate poate fi realizată numai în situația în care corpul tău se află în stare anabolică pentru o perioadă îndelungată de timp. ZMA echilibrează starea anabolică și asigură creșterea masei musculare slabe.

Pe parcursul a 8 săptămâni, s-a efectuat un studiu cu participanți jucători de fotbal profesioniștii și s-a constatat faptul că ZMA a crescut nivelul testosteronului total cu 32,4%, factor de amplificare asemănător insulinei (IGF-1) de 3,6% și un nivel de testosteron liber de 33,5 % și forta musculară cu 11,6%.

Cum folosim ZMA și ce conține?

  1. Bărbaților le este recomandat să ia 3 capsule pe zi, iar femeile doar 2, conform unei diete de 2000kcal.
  2. Se iau capsulele cu 30-60 minute înainte de culcare, pe stomacul gol și un pahar cu apă.
  3. Pentru cele mai bune rezultate, dacă luați ZMA, evitați consumul de produse sau suplimente conâinând calciu.

 

 

ZMA

Valori nutriționale

Flaconul cuprinde 90 capsule fără arome speciale
Porții per recipient: 30
O porție conține: 2/3 capsuleDin care %DZ
Vitamin B6 (as pyridoxine HCl)10.5 mg525%
Zinc (as L-monomethionine and aspartate)30 mg200%
Magnesium (as aspartate)450 mg113%
**Valorile zilnice sunt calculate pentru o dietă de 2.000kcal.
Alte ingrediente: gelatină, stearat de magneziu, dioxid de siliciu.
Alergeni: Acest supliment a fost fabricat într-o unitate care procesează alimente cu potențial alergen, precum lapte, soia, grâu, crustacee, pește, cocos, nuci și alune.
ZMA® este o marcă  înregistrată de Sistemele SNAC Systems, Inc.

Informații suplimentare

Atenție!

  • Acest produs nu înlocuiește o alimentație echilibrată și sănătoasă, fiind ideală utilizarea acestuia între mese.
  • Nu depășiți doza zilnică recomandată de către producător!
  • Produsul este contraindicat persoanelor sub 18 ani, femeilor însărcinate, celor care intenționează să rămână însărcinate sau care alăptează.
  • Recomandăm consultarea medicului înainte de administrare, dacă nu cunoașteți starea sănătății dvs., dacă ați suferit vreo boală, dacă luați medicamente, dacă urmează să suferiți o intervenție chirurgicală.Reduceți sau întrerupeți imediat utilizarea dacă observați reacții adverse, cum ar fi disconfort gastrointestinal, palpitații, amețeli, insomnii, tremor, nervozitate, agitație, dureri de cap sau de inimă.
  • A se păstra într-un loc uscat, răcoros și ferit de lumina directă a soarelui.
  • A nu se lăsa la îndemâna sau vederea copiilor.

Notă: Fiecare producător de suplimente și alimente nutriționale își rezervă dreptul de a modifica ingredientele înscrise pe etichetele produselor, fără o atenționare prealabilă, din pricina dezvoltării continue a rețetelor. Noi, Power Protein, adaptăm sistematic informațiile publicate pe siteul proteine-supliment.ro, însă pot apărea mici discrepanțe ale valorilor. Așadar, atât datele de bază ale produselor, cât și pozele/imaginile postate pe website au doar caracter informativ și încercăm permanent întreținerea acestora în concordanță cu produsul palpabil. În concluzie, nu ne putem asuma răspunderea exclusivă pentru precizia informațiilor.

Pentru suport sau orice întrebări și nelămuriri, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului-tip, adresei de e-mail info@proteine-supliment.ro sau la numărul de telefon 0751.706.686.

Be the first to review “Capsule testosteron ZMA Pro by Universal- 90 caps”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

There are no reviews yet.