Menu

PowerProtein

www.proteine-suplimente.ro

Termeni și condiții de utilizare a serviciilor oferite

 

Termenii și condițiile cuprind regulile de utilizare a serviciilor oferite de platforma interactivă de tip magazin on-line www.proteine-suplimente.ro administrată de furnizorul de servicii S.C. CLAM Solution S.R.L. – persoană juridică română de drept privat care va fi menționată pe mai departe ca ”furnizor” și/sau POWERPROTEIN.

Serviciile oferite sunt destinate utilizatorului și pot fi accesate cu sau fără înregistrare prealabilă pe website. Recomadăm să citiți atent termenii și condițiile de funcționare ale platformei. În situație de dezacord cu politica POWERPROTEIN nu ar trebui să utilizați pagina de web fără o consultare prealabilă oferită gratuit de administratorul care poate fi contactat la adresa de e-mail: info@proteine.suplimente.ro sau  telefonic la numărul +40 751 706 686 de Luni până Sâmbătă în intervalul orar 10.00 – 20.00. Orice clarificare solicitată în adresa de e-mail va fi procesată într-un interval de 24 de ore.

 

  1. Cine suntem?

Brandul POWERPROTEIN și platforma www.proteine-suplimente.ro sunt protejate de dispozițiile  Legii nr.74/2018 pentru modificarea și completarea Legii nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe, fiind proprietatea S.C. CLAM Solution S.R.L., identificată prin Cod Unic de Înregistrare RO 30675786, autorizată pentru operațiuni comerciale electronice de Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Vaslui la poziția J37/188/2018, cu sediul social în România, Municipiul Vaslui, Bulevardul Ștefan cel Mare, nr.70

  1. Prevederi generale

Prin accesarea conținutului platformei  www.proteine-suplimente.ro, utilizatorul este obligat să respecte termenii și condițiile referitoare la serviciile oferite. POWERPROTEIN își rezervă dreptul de a modifica sau înlocui orice prevederi ale prezentului document, fără obligativitatea unei notificări prealabile.

Termenii și condițiile se completează, se modifică și se interpretează în concordanță cu legea aplicabilă pe teritoriul României și implicit Uniunii Europene.

  1. Introducerea datelor

POWERPROTEIN își rezervă dreptul de anulare a oricărei comenzi nelivrate și plasate de către utilizator, în situația în care prețul produsului sau unele caracteristici ale acestuia (ex.valori nutriționale etc.) au fost procesate eronat în baza de date și/sau sunt afișate greșit pe platformă. Utilizatorul va fi notificat în cel mai scurt timp posibil despre eroarea survenită fiindu-i oferite opțiuni valabile pentru continuarea în bune condiții a tranzacției.

Imaginile, pozele și videoclipurile publicate pe site au caracter exemplificativ, iar în cazuri particulare produsele livrate pot fi diferite ca design. Pentru orice modificare substanțială a compoziției produselor și/sau a denumirii acestora în intervalul de la lansarea comenzii de către utilizator până la livrare dă dreptul POWERPROTEIN să suspende tranzacția și să solicite un nou acord de livrare din partea utilizatorului cu opțiune de returnare a prețului dacă acesta a fost avansat. Când o asemenea situație intervine după livrare vor fi aplicabile regulile politicii de retur.

Producătorii, distribuitorii, partenerii și/sau afiliații POWERPROTEIN pot modifica caracteristicile produselor, designul, logoul, fără o notificare prealabilă. POWERPROTEIN va actualiza orice informații în cel mai scurt timp pentru a fi în concordanță cu produsul palpabil și specificațiile producătorului.

  1. Garanție și retur

Majoritatea produselor comercializate de POWERPROTEIN fac parte din categoria bunurilor consumptibile și nu beneficiază de garanție. Produsele din categoria accesoriilor beneficiază de garanție în condițiile afișate pe site. POWERPROTEIN garantează originalitatea tuturor suplimentelor nutritive oferite spre vânzare.

Produsele desigilate conforme calitativ, cele oferite gratuit clienților în cadrul unei campanii, promoții sau oferte, nu pot face obiectul returului. Produsele desigilitate, utilizate, deteriorate, degradate, distruse etc., nu pot fi returnate.

POWERPROTEIN acceptă returnarea produselor sigilate în termen de 14 zile de la primirea coletului de către client și a celor desigilitate doar dacă nu sunt conforme specificațiilor producătorului afișate la data lansării comenzii. Pentru a returna un produs completați FORMULARUL DE RETUR.

POWERPROTEIN va suporta costurile aferente oricărei operațiuni de returnare inițiată de utilizator în termenul de 14 zile de la livrare. În oricare altă situație costurile de retur sunt în sarcina utilizatorului și se vor compensa cu orice sume ce trebuiesc rambursate.

  1. Preț și livrare

Prețul final plătit de client este format din prețul produsului și costurile aferente expediției prin orice formă de curierat privat sau public.

POWERPROTEIN nu va adăuga taxa de livrare dacă valoarea produselor comandate depășește 500 lei inclusiv TVA.

Dacă utilizatorul observă erori în documentele de livrare și/sau fiscale sau dorește informații suplimentare referitoare la prețul final, administratorul POWERPROTEIN poate fi contactat deîndată  la adresa de e-mail info@proteine-suplimente.ro sau telefonic la numărul +40 751 706 686 de Luni până  Sâmbătă în intervalul orar 10.00 – 20.00. Orice clarificare solicitată în adresa de e-mail va fi procesată într-un interval de 24 de ore.

  1. Înregistrarea pe site

Pentru utilizarea serviciilor oferite de POWERPROTEIN, utilizatorul trebuie să ne pună la dispoziție cu bună-credință informații corecte, reale, complete și actuale în procesul de înregistrare. În situația în care datele introduse se vor modifica, aveți obligația, înainte de a efectua o solicitare de livrare, de actualizare a datelor personale în contul de utilizator pentru evitarea impedimentelor la expedierea comenzilor.

Dacă nu sunt respectate obligațiile de înregistrare și actualizare POWERPROTEIN își rezervă dreptul de a suspenda tranzacțiile și accesul oricărui utilizator în cont pe o perioadă determinată sau nederminată, fără o notificare prealabilă.

  1. Securitatea datelor personale

POWERPROTEIN se obligă să folosească datele personale furnizate de utilizator doar în scopurile afișate pe site și detaliate în „Politica de confidențialitate”.

În momentul înregistrării pe www.proteine-suplimente.ro ca membru al POWERPROTEIN, utilizatorul își poate alege un nume de utiliztor (username) și o parolă (password). Accesul la unele servicii și informații din site este protejat de această parolă și recomandăm să nu dezvăluiți nimănui datele de autentificare. POWERPROTEIN nu va solicita niciodată dezvăluirea parolei unui cont de utilizator

Dacă observați activitate neobișnută în folosirea contului sau că o persoană vă utilizeaza usernameul și parola, vă rugăm să comunicați urgent această situație prin poștă electronică la adresa info@proteine-suplimente.ro. La sfârșitul fiecărei sesiuni de utilizare a paltformei POWERPROTEIN, recomandăm delogarea contului.

POWERPROTEIN oferă utilizatorului posibilitatea ștergerii contului și a tuturor datelor furnizate în orice moment, gratuit și fără a solicita explicații sumplimentare. Într-o astfel de situație POWERPROTEIN va elimina toate datele personale și de identificare ale utilizatorului stocate pe serverele sale.

 

  1. Copyright

Denumirea POWERPROTEIN și întreg conținutul paltformei www.proteine-suplimente.ro cum ar fi: imagini, concepție grafică, simboluri, elemente de web design, scripturi, programe și orice alte date (ex. materiale trimise de utilizator prin intermediul e-mail) reprezintă proprietatea S.C. CLAM Solution S.R.L. și/sau ale partenerilor, afiliaților colaboratoari, și sunt protejate de orice atingere infracțională de Codul penal al României și de Legea nr.74/2018 pentru modificarea și completarea Legii nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe.

Prin protejarea drepturilor de proprietate intelectuală, autorul sau titularul dreptului de proprietate are garanția recunoașterii muncii sale pe o perioadă îndelungata de timp, a respectului cuvenit și totodată are  posibilitatea de a interzice și impiedica utilizarea dreptului său de proprietate, fără un acord prealabil în condițiile legii civile române.

 

  1. Conținutul platformei POWERPROTEIN

Folosirea, copierea, extragerea și/sau denaturarea oricăror elemente sau ansambluri de date ale platformei POWERPROTEIN depozitate pe sub orice formă: grafică ori script, fără a ține seama de reglementările din prezenta secțiune poate atrage răspunderea civilă și/sau penală oricărei persoane indiferent de aparteneță și naționalitate conform legislația națională.

Utilizatorul și orice altă persoană poate folosi, copia și printa conținutul www.proteine-suplimente.ro doar în scopuri personale, lipsite de orice intenție de distribuire și/sau comercializare.

Cu excepția celor de mai sus, conținutul www.proteine-suplimente.ro nu poate fi reprodus, modificat, exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial pe care îl are în vedere utilizatorul.

În situația obținerii unei aprobări scrise din partea S.C. CLAM Solution S.R.L. pot fi autorizate următoarele operațiuni:

Orice cerere de autorizare a folosirii conținutului www.proteine-suplimente.ro în alte scopuri decât cele permise, pot fi trimise la adresa de e-mail: info@proteine-suplimente.ro.

O astfel de solicitare expediată nu poate fi interpretată ca un acord tacit dacă nu primește o rezolvare din partea  POWERPROTEIN

 

  1. Frauda

Orice accesare neautorizată a datelor unui alt utilizator, de modificare, ștergere, denaturarea ori sustragere a datelor platformei POWERPROTEIN precum și orice acțiune din exterior care va afecta performanțele serverului care găzduiește www.proteine-suplimente.ro va fi considerată infracțiune sau tentativă de fraudă și va fi sesizată deîndată autorității competente pentru cercetarea infracțiunilor informatice respectiv Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT)

 

0
X